Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Wilmark de la ProTV? Cum a fost surprins fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”

Ce mai face Wilmark de la ProTV? Cum a fost surprins fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”

GALERIE FOTO (2) Ce mai face Willmark de la ProTV Cum a fost surprins fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”

Wilmark a fost unul dintre cei mai apreciați jurați pe vremea când juriza emisiunea ”Dansez pentru tine” de la Pro TV. Iată ce mai face acum celebrul dansator!

Ce mai face Wilmark de la ProTV? Cum a fost surprins fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”

Wilmark, pe numele său complet, Wilmark Rizzo Hernandez a devenitcunoscut după ce a jurizat emisiunea  “Dansez pentru tine” de la Pro TV. În prezent, este profesor de dans și președinte al Asociației Române de Dans, însă nu face doar atât!

După 13 sezoane, în care a făcut parte din juriul „Dansez pentru tine”, Wilmark a fost dat afară chiar în prima zi a sezonului din 2013, “din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni”. Chiar și așa, vedeta pare că se descurcă foarte bine și are o mulțime de proiecte. Fotoreporterii de la cancan.ro l-au surprins pe fostul jurat în ipostaze nemaivăzute.

Ce mai face Willmark de la ProTV Cum a fost surprins fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”

Wilmark se află la mare, în Eforie Nord, într-un parc de distracții, acolo unde încerca să distreze oamenii. Fostul jurat de la „Dansez pentru tine” a început să danseze alături de oamenii prezenți în parc, în timp ce turiștii s-au simțit cu adevărat în vacanță.

Cum l-a afectat pandemia pe Wilmark

Pandemia de coronavirus a afectat o mulțime de domenii, și din păcate nici Wilmark nu a scăpat. Fostul jurat a avut de suferit în lumea dansului, acolo în care activează. Tocmai din această cauză, acesta s-a refugiat cu familia la țară, acolo unde s-a apucat de grădinărit și agricultură.

”Suntem la casa de la țară din Mihai Bravu, unde mama Ioanei face agricultură. Și am ajutat și noi, soția mea a pus roșii, salată, ardei, castraveți, iar eu am zis să fiu util și am făcut un solar. Chiar dacă am stat de dimineață până seara la țară, am lucrat cu drag. Eu am cumpărat tot ce trebuia pentru solar, l-am montat și a devenit funcțional. Soția mea a plantat și trandafiri, care au înflorit și sunt minunați. Ne-am simțit bine la țară cât am stat la aer curat și ne-am relaxat. Loukas și Joakin au încercat și ei să ajute cum au putut. M-am bucurat că am putut avea tot felul de discuții, pe diferite subiecte, și că am putut interacționa mai mult. Această perioadă pentru noi a fost o binecuvântare”, a declarat Wilmark pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Rizzo Hernandez s-a născut la 31 mai 1977 în Santafe de Bogota, în Columbia. A absolvit „Colegio de los Andes” la Escuela de Danza y Musica Latinoamericană din Bogota, iar în România a ajuns printr-o întâmplare „studioasă”, adică a urmat studiile Universitatii de Petrol și Gaze din Ploiești și astfel a devenit inginer.

Wilmark a deschis prima discotecă latino-americană din România, “Salsa You & Me” și s-a făcut remarcat prin stilul tradițional de dans “Salsa Mambo”. Astfel, ringul de dans a devenit pasiunea lui. În prezent, susține cursuri de dans ca instructor de dans.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: