Redactia.ro
Home » TV » Ce mare s-a făcut fiica lui Chef Sorin Bontea! Miruna îi seamănă perfect și i-a moștenit talentul culinar FOTO

Ce mare s-a făcut fiica lui Chef Sorin Bontea! Miruna îi seamănă perfect și i-a moștenit talentul culinar FOTO

GALERIE FOTO (4) Chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, dar a devenit și mai cunoscut după ce a participat la emisiunea „Asia Express”, pe care a și câștigat-o. Totuși, familia lui nu este atât de cunoscută de camerele de luat vederi. Fiica lui este singura care a avut o apariție televizată.

Miruna Bontea a împlinit 18 ani

Sorin Bontea are o carieră de succes, dar și o familie foarte frumoasă. El are o relație stabilă, fiind într-o relație cu soția lui de zeci de ani și are doi copii frumoși. Miruna, fiica lui Sorin Bontea, a împlinit 18 ani, iar fratele ei, Iulian, are 28 de ani.

”Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr… cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”, a scris pe o rețea de socializare cheful.

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, a moștenit talentul culinar

Miruna a împlinit acum câteva zile vârsta de 18 ani. Ea a fost singura din familia Bontea care a pășit pe un platou de televiziune. Iar dezideratul de atunci a fost să îi facă tatălui ei o surpriză, pentru că a mers la emisiunea „Chefi la cuțite”.

De altfel, fata a mărturisit că este pasionată de gătit, iar tatăl ei i-a insuflat această iubire pentru arta culinară. Totuși, ea vrea să urmeze altă carieră: cea de psiholog.

„Îmi place să gătesc. Tată m-a învățat mereu că bucătăria e o artă și sunt foarte bucuroasă că i-am moștenit talentul. (…) Tată m-a învățat să gătesc de când eram mică. Cel mai mult îmi place să fac deserturi, chiar dacă e mai greu să gătești un deșert decât un fel principal.

Când voi fi mare aș vrea să mă fac psiholog pentru că îmi place să înțeleg felul în care alți oameni gândesc. Nu m-am gândit niciodată să fiu bucătar, dar m-am gândit să fiu cofetar, când eram mică, doar că tată mi-a spus că e mult de muncă”, a spus Miruna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: