Redactia.ro
Home » Monden » Ce mari au crescut copiii Elenei Băsescu. Imagini inedite cu nepoții lui Traian Băsescu

Ce mari au crescut copiii Elenei Băsescu. Imagini inedite cu nepoții lui Traian Băsescu

GALERIE FOTO (9) Ce mari au crescut copiii Elenei Băsescu.

Ce mari au crescut copiii Elenei Băsescu. Fiica cea mică a fostului președintele al României, Traian Băsescu își crește singură cei trei copii. Elena are doi copii cu Syda și o fetiță cu Cătălin Tomată. Recent, politiciană a plecat în vacanță cu micuții săi. Cum arată acum Sofia, Traian Jr. și Anastasia.

Ce mari au crescut copiii Elenei Băsescu. Imagini inedite cu nepoții lui Traian Băsescu

Fiica lui Traian Băsescu nu a avut noroc din punct de vedere sentimental, dar are trei copii minunați. Elena Băsescu a avut două relații serioase în urma cărora au rezultat trei copii. Politiciana are doi copii cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian Jr., iar cu Cătălin Tomată are o fetiță, Anastasia. Recent, Elena a plecat în vacanță cu cei trei copii. Dacă până acum aceasta alegea destinații exotice, de această dată, Elena Băsescu i-a dus pe cei mici să viziteze Bucovina și a surprins momente de colecție alături de ei. Mezina lui Traian Băsescu i-a dus pe Sofia, Anastasia și Traian jr. într-un loc de vis din România. În vârstă de 42 de ani, Elena a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Vedeta pare atrasă de locurile turistice din România, mai ales de zonele în care sunt păstrate tradițiile.

Într-o postare făcut de Elena în mediul online se vede că aceasta și-a dus copiii într-un tur special, al mănăstirilor din Nordul Moldovei. De asemenea, aceștia s-au plimbat și cu Mocănița de la Moldovița. În imaginile postate de aceasta se poate vedea că cei trei copiii ai săi au crescut, iar pentru a face momentul mult mai emoționant, Elena și-a îmbrăcat copiii cu ținute specifice locului. Fiicele Elenei Băsescu poartă năframă tradițională pe cap, alături de mama lor, iar Traian Jr. apare purtând o pălărie și un pulover albastru. Pozele au fost însoțite de un mesaj emoționant, scris de Elena Băsescu: „Înapoi la origini’.

Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru copiii ei

Elena Băsescu s-a despărțit de tații copiilor ei, preferând să îi crească singură. Potrivit declarației de avere, Elena Băsescu și-a trecut suma de 60.000 de eli, reprezentând pensiile alimentare pentru minori. Cu toate astea, înainte de a rămâne însărcinată, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a făcut parte din domeniul public, iar între 2009-2014 a fost europarlamentar al României. La acea vreme, vedeta avea un salariu de 6.000 euro pe lună. Înainte de a o aduce pe lume pe Anastasia, Elena a mai lucrat la Camera de Comerț și Industrie a României din 2016, acolo unde ajunsese la început să aibă un salariu de 3.000 de lei pe lună.

Elena Băsescu a divorțat de Syda, în urmă cu șase ani, iar împreună au doi copii, pe Sofia și Traian jr. Afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții și a mărturisit că relația lor actuală este una de prietenie, având în vedere că au doi copii împreună. Syda și Elena se străduiesc să fie părinți exemplari și să păstreze o relație civilizată. „Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr.

Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet‘ a spus Bogdan Ionescu pentru Playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: