Redactia.ro
Home » Monden » Elena Băsescu, ținută de mii de euro pe pârtie. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a atras toate privirile

Elena Băsescu, ținută de mii de euro pe pârtie. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a atras toate privirile

GALERIE FOTO (4) Elena Băsescu, de urgență la spital după ce a căzut de pe un cal. A ajuns în cărucior, la internări

Elena Băsescu reușește mereu să se facă remarcată, chiar și când ajunge pe pârtia de ski! Mereu atentă la ce poartă, nu este de mirare că ținutele pe care le alege fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu nu sunt pentru orice buzunar.

Se știe că Elena Băsescu a fost mereu pasionată de modă și mereu atentă la ținutele sale. Și chiar dacă a fost vorba de o ieșire la ski, mezina lui Traian Băsescu a optat pentru ținute la modă. Cum era de așteptat, și prețul este unul pe măsură.

Așa cum ar face orice părinte pentru copiii săi, Elena Băsescu și-a dus copiii la munte ca să se bucure de zăpadă. S-au distrat pe cinste, însă fiica fostului președinte Traian Băsescu a reușit să atragă toată atenția prin ținuta ei.

Elena Băsescu, ținută de mii de euro pe pârtie. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a atras toate privirile

Face ce face și fiica cea mică a fostului președinte al României a atras toate privirile pe pârtie. Elena Băsescu s-a afișat în ținute de mii de euro!

Mai mult, Elena Băsescu a postat poze cu ținutele de la munte pe rețelele de socializare. A ales să poarte o pereche de cizme Chanel, înalte și cu blană artificială, în valoare de 2.000 de euro, chiar dacă fac parte dintr-o colecție mai veche. Acest model a fost lansat de celebrul brand în anul 2010. La aceea vreme, au fost multe vedete care au îndrăgit modelul Chanel Faux Fur Boots.

Împreună cu cizmele de mii de euro, Elena Băsescu a mai purtat o geacă crem, pantaloni negri, dar și o geantă neagră.

Pentru pârtie, Elena Băsescu a ales să poarte o geacă animal print și pantaloni negri. Aceasta a postat câteva fotografii alături de copiii săi, dar și un video în care toți schiază.

Și se pare că Elena Băsescu iubește sporturile de iarnă și muntele, la fel de mult cum iubește marea. Pe 31 decembrie 2021, a postat o poză pe pârtie, în timp ce se dă cu placa.

Cât o costă pe Elena Băsescu școala pentru copiii săi

Mama a trei copii, Elena Băsescu nu se uită la bani nici când vine vorba de copiii săi și școala la care merg nepoțeii lui Traian Băsescu. Din mariajul cu Bogdan Ionescu, aceasta are un băiețel și o fetiță, iar din relația cu Cătălin Tomată mai are încă o fetiță.

Copiii cei mari merg la o școală în cadrul Complexului Educațional Lauder Reut. Iar taxele la această școală sunt pe măsură. Un an de școlarizare este aproximativ 10.200 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: