Redactia.ro
Home » Monden » Ce maşină conduce Adelina Pestriţu? Şi-a cumpărat-o chiar înainte cu puţin timp să anunţe că a luat coronavirus

Ce maşină conduce Adelina Pestriţu? Şi-a cumpărat-o chiar înainte cu puţin timp să anunţe că a luat coronavirus

GALERIE FOTO (3) Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu a anunțat acum câteva zile că are coronavirus. Chiar înainte de acest anunț, vedeta se lăuda cu noua ei achiziție, un bolid de lux. Pentru că a fost infectată cu virusul, fosta prezentatoare TV nu se mai poate plimba cu noua ei mașină.

Ce mașină conduce acum Adelina Pestrițu

Fosta prezentatoare și-a cumpărat o mașină de lux, fiind un lucru cunoscut că este pasionată de mașini. Acum, ea a decis să se răsfețe cu o nouă achiziție, care nu este deloc ieftină. Un astfel de model poate să coste peste 20.000 de euro.

Vedeta se poate lăuda, așadar, cu noua ei mașină. Totuși, ea nu se poate bucura de ea în aceste momente, pentru că a fost depistată cu noul coronavirus.

Adelina Pestrițu are coronavirus

Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, pe rețelele de socializare. La acel moment, ea a transmis că este singura din familia ei care a luat virusul, iar soțul ei este negativ. Totuși, Adelina Pestrițu a transmis că toată familia ei se va testa pentru infecția cu coronavirus, pentru a fi sigură că toată lumea este în siguranță.

„N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros, mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv, deocamdată starea mea de sănătate este bună. Şi vreau să vă mai spun  un lucru, ce situaţie…îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, după ce a aflat că are coronavirus.

Adelina Pestrițu este urmărită pe Instagram de 1,5 milioane de persoane și anul trecut a primit premiul pentru cel mai bun influencer.

Adelina Pestritu masina
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: