Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Adelina Pestrițu de cum s-a internat de COVID: „Am trecut prin…”

Ce s-a întâmplat cu Adelina Pestrițu de cum s-a internat de COVID: „Am trecut prin…”

Ce s-a întâmplat cu Adelina Pestrițu

După ce a anunțat marți seara că a fost depistată cu coronavirus, Adelina Pestrițu a făcut primele declarații de pe patul de spital. Vedeta a povestit cum s-a infectat și cum și-a dat seama că a contactat virusul care a ucis milioane de oameni din întreaga lume.

Ce s-a întâmplat cu Adelina Pestrițu de cum s-a internat de COVID: „Am trecut prin…”

Adelina Pestrițu a anunțat marți seara printr-un Instastory că a fost testată pozitiv cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu o persoană care a contractat virusul.

În urma dezvăluirilor, internauții au criticat-o pe aceasta, susținând că minte cu nonșalanță. Astfel, vedeta a decis să explice cum și-a dat seama că are COVID-19.

Internată la Spitalul Militar, Adelina a făcut primele declarații de pe patul de spital. Fosta prezentatoare tv și-a dat seama că ceva nu este în regulă după ce și-a pierdut mirosul și gustul, având și o stare de oboseală accentuată.

De asemenea, bruneta a ținut să le mulțumească celor care sunt alături de ea și o susține. Conform acesteia, marți a simțit o stare de oboseală acută, după care a simțit că a rămas fără miros și fără gust. După ce și-a dat seama că ceva se întâmplă, a mers să-și facă testul, care a rezultat a fi pozitiv.

Între timp, Adelina a aflat că prietenul cu care se întâlnise cu câteva zile înainte, a fost confirmat și el cu COVID-19.

Adelina va sta în izolare timp de 14 zile

După ce a fost internată, medicii i-au făcut o radiografie pulmonară, EKG și analize pentru a se asigura că nu suferă de alte boli. Ulterior, s-a decis că Adelina are o formă ușoară de coronavirus, urmând a fi izolată într-un loc sigur în care va fi monitorizat de DSP.

M-am lăsat pe mâna medicilor. M-au internat imediat și am trecut printr-o evaluare. Mi s-a făcut o radiografie pulmonară, EKG, analize. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Îi admir foarte mult. Simptomele rămân doar acestea: lipsă gust, miros, stare de oboseală și puțin amețită. În foarte scurt timp o să merg să stau izolată într-un loc sigur în care voi fi monitorizată de DSP. Nu o să merg să stau cu familia. Mă simt bine și vreau să vă spun să aveți grijă.’, a mai spus Adelina.

Totodată, bruneta a mai declarat că în tot timpul acesta, a respectat toate regulile de protecție.

Puteam să jur că eu nu o să trec niciodată prin asta, mai ales că am purtat mască, m-am dezinfectat, devenisem obsedată de spălat pe mâini, dezinfectam pachetele de la curier. Știu că e o mare controversă vis a vis de acest subiect.‘, a mai declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: