Redactia.ro
Home » Monden » Scandalos! Ce a făcut Adelina Pestrițu cu doar câteva ore înainte să recunoască că are coronavirus

Scandalos! Ce a făcut Adelina Pestrițu cu doar câteva ore înainte să recunoască că are coronavirus

GALERIE FOTO (3) Adelina Pestritu coronavirus

Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu coronavirus marți seara, după ce vedeta a rămas fără gust și miros. Aceasta a postat numeroase InstaStory-uri în care își anunța fanii că a fost depistată cu COVID-19.

Însă, în urmă cu doar câteva ore să știe că este infectată, Adelina a făcut un gest pentru care urmăritorii au criticat-o dur.

Adelina Pestrițu, infectată cu coronavirus

Adelina Pestrițu a fost depistată cu coronavirus după ce și-a pierdut gustul și mirosul. Vedeta a postat mai multe Instastory-uri în care anunța cu lacrimi în ochi că se teme pentru familia ei. Din fericire, soțul acesteia a fost testat negativ, iar fiica ei și părinții săi vor fi și ei testați.

Vedeta a precizat că și-a dat seama că nu mai are miros și gust după ce a mâncat o ciocolată și nu a avut niciun gust. „Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent”, a spus Adelina Pestriţu.

Scandalos! Ce a făcut Adelina Pestrițu cu doar câteva ore înainte să recunoască că are coronavirus

Totuși, cu doar câteva ore înainte ca vedeta să fie testată pozitiv cu coronavirus, a postat un Insta story în care susținea că și-a cumpărat un odorizant pentru mașină care are un miros de vanilie. „Ce brăduț mininat mi-am pus în mașină să-mi schimb mirosul.De fapt nu aveam nevoie să-l schimb. Miroase a nou, știți mirosul de nou?!Mi-am cumpărat și eu un brăduț„, spune Adelina în video.

Ei bine, urmăritorii au criticat-o dur pe Adelina, susținând că aceasta minte în privința pierderii mirosului, având în vedere că după câteva ore a declarat că a fost testată pozitiv cu coronavirus și și-a pierdut mirosul și gustul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: