Redactia.ro
Home » Monden » A intrat în contact cu Adelina Pestrițu, iar acum se simte rău. Ce simptome are vedeta

A intrat în contact cu Adelina Pestrițu, iar acum se simte rău. Ce simptome are vedeta

Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu a anunțat marți seara că a fost testată pozitiv cu coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană care era infectată.

După această dezvăluire, o altă vedetă care s-a întâlnit la rândul ei cu Adelina, a declarat că se simte foarte rău. Larisa Udilă, fostă concurentă la „Bravo, ai stil! le-a spus fanilor săi că a mers la o sedinta foto pentru afacerea Adelinei Pestrițu.

A intrat în contact cu Adelina Pestrițu, iar acum se simte rău. Ce simptome are vedeta

Adelina Pestrițu și-a șocat fanii după ce marți seara, a anunțat că a fost depistată cu coronavirus. După ce aceasta a făcut acest anunț, o altă vedetă le-a dăzvăluit fanilor săi că se simte după ce a intrat în contact cu Adelina Pestrițu.

Este vorba despre Larisa Udilă, fostă concurentă „Bravo, ai stil!. Aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor săi cu câteva ore înainte ca Adelina să anunte că este infectată, la un pictorial pentru afacerea vedetei.

Am lipsit de pe Instagram în această seară din cauza efectelor pe care le au antibioticele asupra corpului meu. M-am simțit extrem de rău. Înțeleg că sunteți îngrijorați, însă nu este vorba despre COVID. Vă povestesc mâine când mă trezesc care este situația”, a zis Larisa.

Adelina Pestrițu infectată cu coronavirus

Adelina Pestrițu, în vârstă de 33 de ani a anunțat marți seara pe Insta story că a fost depistată cu coronavirus, după ce ar fi intrat în contact cu o persoană care a contractat virusul.

Aceasta a declarat că și-a pierdut mirosul și gustul, deși cu câteva ore menționa într-un alt Insta story că și-a cumpărat un odorizant pentru mașină care miroase a vanilie.

Cu lacrimi în ochi, Adelina a menționat că se teme pentru familia, deși fetița, soțul și bunicii au fost și ei testați. Soțul acesteia, Virgil a primit rezultatul testului, acesta fiind negativ. În momentul filmării, Adelina se afla în mașina sa, așteptând ca medicii să vină să o interneze.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros”, a spus Adelina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: