Redactia.ro
Home » Știri » Ce mașină conduce Stere Halep! Tatăl Simonei Halep o ia pe urma lui Gigi Becali, ce a făcut în plină stradă

Ce mașină conduce Stere Halep! Tatăl Simonei Halep o ia pe urma lui Gigi Becali, ce a făcut în plină stradă

GALERIE FOTO (5)

Stere Halep i-a surprins pe toți cu preferințele lui în materie de mașini! Mulți pot spune că tatăl Simonei Halep o ia pe urma lui Gigi Becali, care are la rândul său o slăbiciune pentru bijuteriile pe patru roți. Însă și mai surprinzător ce a făcut Stere Halep în plină stradă, când a venit vorba de bolidul său.

Cel care a susținut-o în anii copilăriei pe Simona Halep, românca numărul 1 în tenisul mondial, are acum parte la rândul său de tot “răsfățul” posibil din partea fiicei campioane. Este vorba de nimeni altul decât Stere Halep! Ajuns la o vârstă frumoasă, iată că acum nu mai are nicio grijă, nici măcar când vine vorba de micile neplăceri cotidiene.

Ce mașină conduce Stere Halep! Tatăl Simonei Halep o ia pe urma lui Gigi Becali, ce a făcut în plină stradă

Posesorul unei “bijuterii pe patru roți”, Stere Halep s-a trezit cu parbrizul bolidului său ciobit. Însă totul s-a rezolvat cu un telefon și în plină stradă, chiar în zona Primăverii, acolo unde locuiește când este în Capitală.

Pentru Bentley-ul lui Stere Halep, mai ceva decât cele în care s-a plimbat Gigi Becali, o pietricică i-a fost fatală! Parbrizul s-a spart, așa că tatăl Simonei Halep s-a grăbit să rezolve problema imediat ce a obsevat-o. A fost nevoie de doar un telefon, iar în plină stradă a apărut un prieten mecanic. Și prietenul a rezolvat problema pentru Stere Halep mai repede decât s-ar credea.
După câteva măsurători, poze și vorbe, mașina Bentley a lui Stere Halep a fost ca nouă, cu un nou partriz intact.

Mașina lui Stere Halep, cadou de la Simona

Noua achizitie Bentley a lui Stere Halep este de fapt cadoul făcut chiar de Simona Halep pentru tatăl ei. Este vorba de un Bentley de teren, pe care Stere Halep pare că-l prețuiește extrem de mult și care a mai făcut senzație și pe străzile din Constanța, fiind parcat în fața casei lui Halep de la malul mării.

Despre mașina condusă de Stere Halep știm că ajunge să coste aproape 300.000 de euro. Bolidul de lux poate atinge o viteză maximă de 333 de kilometri la oră.

Însă familia Halep deține o adevărată colectia de mașini cu adevărat impresionantă. Pe lângă Bentley, Mercedes si Porsche sunt mărcile preferate de cei din familia româncei numărul 1 în tenisull mondial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: