Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj a scris fosta soție a lui Andrei Aradits înainte ca actorul să anunțe oficial despărțirea: «Fie că ne place sau nu…»

Ce mesaj a scris fosta soție a lui Andrei Aradits înainte ca actorul să anunțe oficial despărțirea: «Fie că ne place sau nu…»

andrei aradits

Anunțul făcut de actorul Andrei Aradits în urmă cu câteva zile a luat pe toată lumea prin surprindere. El și soția sa au decis să se despartă, în mare secret, încă din toamna anului trecut, iar aceasta se află în prezent în India pentru a-și găsi liniștea și pacea.

Ce a apărut pe contul de Instagram al fostei soții a lui Andrei Aradits

Existau semne ale despărțirii încă dinainte ca Andrei Aradits să vorbească public, în cadrul unui podcast, despre separarea de femeia care i-a fost alături 17 ani la bine și la greu. Cu puțin timp înainte ca Andrei să facă publică separarea, aceasta a distribuit pe pagina de Instagram un mesaj cu subînțeles în care a vorbit despre parcursul său în viață, dar și despre faptul că este recunoscătoare oricărei provocări pe care destinul i-o scoate în cale.

În rândurile scrise pe Instagram, ea susține că deși uneori lecțiile vieții sunt greu de gestionat, ele sunt necesare dezvoltării noastre.

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu. Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult”, a scris Andrei Aradits pe pagina personală de Instagram.

Andrei Aradits a apelat la un psiholog pentru a procesa trauma

Andrei Aradits a vorbit despre despărțirea de soția sa și a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul psihologului pentru a procesa întreaga situație delicată. Deși, actorul recunoaște că a căutat alinarea și pe rețelele matrimoniale, însă rezultatele au fost unele care l-au dezamăgit și l-au determinat să renunțe la ele.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, a povestit Andrei Aradits, invitat la podcastul artistului Jorge.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: