Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj a transmis Nea Mărin atunci când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată: „Am avut de-a face cu toate fetele astea…”

Ce mesaj a transmis Nea Mărin atunci când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată: „Am avut de-a face cu toate fetele astea…”

Celebrul dansator, Nea Mărin, a reacționat la minunata veste dată de Daniela Crudu. Aceasta a facut public faptul că este însărcinată în trei luni. Ce urare i-a făcut coregraful vedetei. Sigur bruneta se va emoționa când va vedea.

Ce mesaj a transmis Nea Mărin

Daniela Crudu are un istoric destul de bogat împreună cu Nea Mărin, vedeta fiind invitată mulți ani în emisiunea coregrafului „Poftiti la noi”. Vedeta a dat tuturor vestea cea mare, ieri 24 Octombrie. A anunțat că este însărcinată cu primul ei copil, iar reacția mai multor nume cunoscute din showbizul românesc nu a întârziat să apară.

Nea Mărin este printre primii dintre vechii ei prieteni, care a felicitat-o pe frumoasa brunetă. Acesta se bucură că Daniela a devenit o femeie serioasă și de casă: ”Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești. Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta”, a declarat Nea Mărin, pentru Ego.ro.

De altfel, celebrul om de televiziune a fost întrebat, de sursa citată, dacă ar vrea să îi fie nașul de botez al copilului. Nea Mărin a răspuns cât de poate de sincer, menționând că nu crede că este potrivit, având în vedere că fac parte din lumi diferite.

”Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să îi nășesc copilul, eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei. Daniela era cu Bianca Drăgușanu, tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal”, a mai spus dansatorul.

Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului

În schimb, Bianca Drăgușanu a declarat că și-ar dori să fie nașă de botez pentru copilul fostei sale colege și bune prietene. Vedeta a dezvăluit că așteaptă un semn de la Daniela, ea fiind cea mai potrivită de nașă.

„Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu! Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: