Redactia.ro
Home » Știri » Ce mesaj dureros a transmis mama lui Bogdan, tânărul care și-a pierdut viața după ce mașina sa a intrat frontal într-o cisternă încărcată cu benzină

Ce mesaj dureros a transmis mama lui Bogdan, tânărul care și-a pierdut viața după ce mașina sa a intrat frontal într-o cisternă încărcată cu benzină

Tânăr mort Braila. Foto: Spynews / Facebook

Într-un tragic accident rutier, Bogdan, un tânăr polițist de doar 22 de ani, și-a pierdut viața după ce mașina sa a intrat frontal într-o cisternă încărcată cu benzină. Accidentul a avut loc pe DN22B, între localitățile Lacu Sărat și Silistraru, în județul Brăila, în urma unei depășiri nereușite.

Incidentul a lăsat un gol imens în inimile celor apropiați, iar mama tânărului a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale, reflectând durerea nemărginită pe care o simte.

Mesajul sfâșietor al mamei lui Bogdan

După ce a primit vestea devastatoare, mama lui Bogdan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj plin de durere și tristețe: „Drum lin către îngeri, suflet minunat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”.

Accidentul a avut loc pe data de 5 iunie, când Bogdan a intrat într-o depășire riscantă și a lovit frontal o cisternă plină cu benzină. Impactul a fost devastator, mașina tânărului luând foc, iar el fiind găsit carbonizat. Poliția Brăila a confirmat că tânărul polițist, încadrat în noiembrie 2022 în cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică, a fost victima acestui teribil accident.

Bogdan s-a confruntat cu probleme emoționale serioase

În luna februarie a acestui an, tatăl său l-a găsit inconștient în cadă, în urma unei tentative de suicid. Incidentul a fost raportat la poliție printr-un apel la 112, iar tânărul a fost salvat în ultimul moment.

”Din primele verificări efectuate, se pare că şoferul autoturismului ce a fost găsit carbonizat ar fi un tânăr, de 22 de ani, din Brăila, încadrat din sursă externă în luna noiembrie 2022 la Poliţia Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică.

De asemenea, având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind o tentativă de suicid a acestuia, precizăm că, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că l-ar fi găsit pe fiul său, de 22 de ani, din Brăila, inconştient în cadă”, a transmis Poliţia Brăila.

După tentativa de suicid, Bogdan a urmat ședințe de asistență psihologică de specialitate

În această perioadă, armamentul din dotare i-a fost retras, iar el a fost desemnat să desfășoare activități care nu presupuneau interacțiunea cu publicul până la sfârșitul lunii aprilie.

Începând cu 1 mai, Bogdan a revenit la serviciu cu armamentul din dotare, fiind desemnat să asigure paza sediului Poliției Municipiului Brăila. Reintegrarea lui în activități obișnuite a avut loc pe data de 4 iunie, cu doar o zi înainte de tragicul accident.

Tragedia lui Bogdan, un tânăr de doar 22 de ani, polițist devotat și iubit de cei din jurul său, este un eveniment devastator care a lăsat o amprentă profundă asupra familiei, prietenilor și colegilor săi. Mesajul sfâșietor al mamei sale și reacțiile pline de durere ale celor care l-au cunoscut subliniază impactul pe care l-a avut acest tânăr asupra celor din jurul său.

Accidentul tragic și circumstanțele vieții sale ar trebui să servească drept un memento pentru importanța sprijinului emoțional și psihologic continuu pentru tineri, în special pentru cei care se află în profesii solicitante și stresante. Este esențial ca cei din jur să fie atenți la semnele de suferință și să ofere sprijinul necesar pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: