Redactia.ro
Home » Știri » Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan Ilincăi Vandici după ce prezentatoarea a anunțat divorțul. Internauții au criticat-o imediat

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan Ilincăi Vandici după ce prezentatoarea a anunțat divorțul. Internauții au criticat-o imediat

anamaria prodan si ilinca vandici

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să pună capăt unei relații de aproximativ șase ani. La scurt timp după ce Ilinca Vandici a făcut public anunțul despre divorțul său, pagina vedetei a fost luată cu asalt de mesaje de încurajare. Între cei care i-au transmis ceva Ilincăi s-a numărat și Anamaria Prodan. Mesajul impresarei a fost, însă, imediat atacat de către internauți.

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan Ilincăi Vandici după ce prezentatoarea a anunțat separarea de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să divorțeze, după ce în ultima perioadă vechicula informația conform căreia nu mai formează un cuplu. Se zvonește că infidelitatea fostului luptător MMA ar fi motivul pentru care cei doi au decis să pornească pe drumuri separate, însă nici Ilinca, nici Andrei nu au comentat pe marginea acestui subiect.

După ce Ilinca a publicat mesajul în care a anunțat divorțul de Andrei, mai multe persoane s-au grăbit să-i transmită cuvinte de încurajare, între care și impresara Anamaria Pordan. „Te iubesc ! Ești nr 1 ❤️!”, a fost mesajul acesteia. Din păcate, fanii Ilincăi nu au fost deloc impresionați de gestul de solidaritate făcut de Anamaria. Din contră, nu s-au sfiit să-i ofere replici destul de dure.

„Mare diferență între divorțul tău de Reghe și Ilinca de Andrei!!! O femeie adevărată așa procedează! / Ești ofticată rău! Parcă te bucuri puțin când mai divorțează cineva / Ea este nr. 1. Așa arată și se comportă o adevărată, femeie înțeleaptă!”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care le-a primit Anamaria Prodan din partea internauților.

Povestea de iubire dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu a ajuns la final după aproape șase ani. În presă s-a vehiculat că motivul pentru care cei doi au decis să se despartă ar fi fost infidelitatea fostului luptător. Concret, Andrei ar fi trimis mesaje și altor femei chiar în timpul mariajului cu Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit după 6 ani de relație

Cea care a oferit vestea rupturii a fost chiar prezentatoarea TV, prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris pe contul personal al unei rețele de socializare. Ea a solictat discreție în această perioadă dificilă și nu a dorit să facă declarații suplimentare. Vedeta a subliniat că prioritatea lor în momentul de față este creșterea și linștea copilului pe care îl au împreună, un băiețel pe nume Zian.

Potrivit celor de la Cancan, Andrei Neacșu s-a mutat într-un apartament din zona Șoseaua Nordului și ar avea deja o altă relație, fiind surprins în compania unei prezențe feminine.

Sursă foto Playtech

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: