Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a urat Elena Udrea soțului său cu ocazia zilei de naștere. Blondina a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor: „Știu că nu este deloc ușor să crești de unul singur o fetiță atât de mică”

Ce i-a urat Elena Udrea soțului său cu ocazia zilei de naștere. Blondina a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor: „Știu că nu este deloc ușor să crești de unul singur o fetiță atât de mică”

Elena Udrea i-a urat „la mulți ani” lui Adrian Alexandrov.

Într-un moment profund emoțional și plin de semnificație, Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant soțului său cu ocazia zilei de naștere, chiar din spatele gratiilor. Fostul ministru al Turismului, care se confruntă cu provocări juridice semnificative, și-a exprimat recunoștința și admirația față de devotamentul și forța de caracter a partenerului său în vremuri tumultoase.

În mesajul său, Udrea a evidențiat tăria de caracter excepțională a soțului său, care a stat neclintit alături de ea prin toate încercările și dificultățile întâmpinate de-a lungul anilor. Acesta nu a doar că a rămas un sprijin constant pentru ea, dar a reușit să împlinească cu grație și rolurile de mamă și tată pentru fiica lor mică, în absența ei.

Mesajul emoționant transmis de Udrea către soțul ei

„Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine.
Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, vertical, ca un barbat care știe ce are de facut!
Nu m-ai lasat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea.
Stiu ca nu este deloc usor sa cresti de unul singur o fetita atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc!
Esti un tătic dedicat, responsabil, iar faptul ca te avem în viața noastră, este un dar neprețuit!
La Multi Ani 🙏❤️”, i-a urat Elena Udrea lui Adrian Alexandrov.

Elena Udrea își ispășește pedeapsa în dosarul Gala Bute

Contextul juridic în care se află Udrea adaugă o greutate suplimentară acestui mesaj. După ce a fost condamnată în iunie 2018 la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute și a petrecut un timp în Costa Rica, unde a cerut azil, Udrea a ales să se întoarcă în România pentru a fi alături de fiica sa. Decizia de a se întoarce și de a se confrunta cu pedeapsa pronunțată în dosarul Gala Bute subliniază dorința ei de a-și crește copilul acasă, în România.

Mesajul transmis de Elena Udrea soțului său este un amestec de recunoștință, iubire și admirație pentru bărbatul care a ales să o susțină în cele mai grele momente. Acesta reprezintă, de asemenea, un semn al vremurilor dificile prin care trec unele familii, confruntându-se cu provocările vieții, dar găsind totodată forța de a merge mai departe împreună. Este o mărturie a puterii iubirii și a devotamentului în fața adversității, o poveste de viață care rezonează dincolo de contextul său imediat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: