Redactia.ro
Home » Știri » Ce mesaj postase soția lui Marius, muncitorul mort în explozia de la Călimănești, cu doar câteva ore înainte de tragedie: ”Ziua în care am devenit o familie”

Ce mesaj postase soția lui Marius, muncitorul mort în explozia de la Călimănești, cu doar câteva ore înainte de tragedie: ”Ziua în care am devenit o familie”

GALERIE FOTO (5)

Tragedia de noaptea trecută de la Călimănești a luat viața a patru persoane, printre care s-a numărat și Marius, un bărbat de 29 de ani care în urmă cu numai trei săptămâni a avut nunta. Soția bărbatului este devastată de pierderea suferită, mai ales că ambii așteptau cu nerăbdare să devină părinți.

Din păcate, în acest moment bebelușul lui Marius care încă nu a venit pe lume, va fi nevoit să crească fără tată, deoarece o serie de nereguli i-a răpit șansa de a-l cunoaște. Această tragedie a nenorocit pe viață mai multe familii, tocmai de aceea oamenii legii fac tot posibilul pentru a-i pedepsi pe vinovați.

Ce mesaj a postat soția lui Marius cu câteva ore înainte de tragedia de la Călimănești

Cea care i-a devenit soție pe data de 2 septembrie 2023 nu avea nici cea mai vagă idee că în momentul în care soțul ei va pleca de acasă va fi ultima dată când îl va mai vedea viu. Mădălina, căci acesta este numele ei, a vrut să le arate tuturor prietenilor săi de pe Facebook cum au petrecut în ziua nunții lor, tocmai de aceea a postat mai multe imagini cu numai 5 ore înainte de tragedie, însoțite de un mesaj puternic.

„#2Septembrie2023 Ziua noastră specială, ziua în care am devenit o familie! ❤️ Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături! ❣️”, a scris Mădălina pe Facebook, fără să știe ce avea să se întâmple.

Marius a apucat să vadă imaginile pe care soția sa le-a postat, bucurându-se alături de ea de amintirile pe care și le-au creat împreună. Bărbatul a ținut să îi reamintească femeii care urma să îl facă pentru prima dată tată cât de mult o iubește, comentându-i cu un simplu „I love you” (trad. ”Te iubesc”). Cel mai probabil Mădălina a adormit cu gândul că în dimineața următoare va fi alături de cel pe care îl iubește, însă, la ora 01:20, explozia de la Călimănești avea să i-l răpească pentru totdeauna pe bărbatul căruia i-a jurat iubire eternă.

Locuitorii satului în care locuia Marius sunt distruși

Nu numai familia lui Marius îl plânge pe cel care a decedat în explozia de la Călimănești. Toți cei are l-au cunoscut pe tânăr au fost șocați să afle că acesta a pierit la numai 3 săptămâni de la nunta pe care a avut-o cu soția sa, Mădălina.

„Dumnezeu să te ierte, Marius, suflet bun și blând!!! Întreaga comunitate din comuna Cârligele este șocată de ceea ce ți s-a putut întâmpla. Marius Chiriac, fiul de doar 30 de ani a colegului nostru Săndel Chiriac plecat dintre noi, mult prea devreme, în urma exploziei care a avut loc azi noapte la Călimănești.

Dacă acum mai puțin de 3 săptămâni am petrecut cu toții la nunta ta cu Mădălina, acum suntem cu inimile în doliu și refuzăm să acceptăm că ai avut parte de o soartă atât de crudă! Că nu o să mai poți să îți ții în brațe copilul nenăscut încă și să te împlinești ca soț și tată!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Cârligele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: