Redactia.ro
Home » Știri » Ce mesaje au fost găsite pe telefonul mobil al avocatei ucise din Iaşi. Motivul pentru care iubitul ei ar fi făcut gestul extrem 

Ce mesaje au fost găsite pe telefonul mobil al avocatei ucise din Iaşi. Motivul pentru care iubitul ei ar fi făcut gestul extrem 

În cazul tragic al avocatei, de la Iași, care ar fi fost omorâtă de către iubitul ei, tot avocat, au apărut noi informații. Acesta l-ar fi bănuit pe bărbat de infidelitate, dar aveau și certuri foarte dese, din pricina consumului de alcool. Iată toate detaliile!

Ce îi reproşa avocata iubitului ei în mesajele găsite pe telefonul mobil

La un an de la moartea avocatei din Iași, procurorii au intrat în posesia unor noi informații în cazul tinerei a cărei viață i-a fost luată de către iubitul ei. Anchetatorii au făcut diverse expertize pe telefonul mobil al avocatei de 26 de ani, tocmai în Germania.

Pe telefonul acesteia, s-au găsit mai multe mesaje compromițătoare între cei doi, mesaje care indicau faptul că între cei doi relația nu mai era una de iubire, ci aveau parte de certuri tot mai dese.

În mare parte din mesaje, avocata de 26 de ani îi reproșa celui care acum este suspect de uciderea ei, faptul că acesta acorda mai multă atenție altor femei. 

Un alt reproş din partea femeii făcea referire la abuzul consumului de alcool pe care iubitul ei îl avea ca viciu. 

Aceste mesaje sunt cele care au determinat arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

„Este o anchetă extrem de complicată, extrem de amplă, pentru că anchetatorii au mers pe această pistă aproape la un an de la nefericitul incident, cel în care avocata de 26 de ani a fost găsită fără suflare, în fața blocului în care locuia, alături de iubitul său. 

Dacă inițial spuneam faptul că anchetatorii au mers pe ipoteza sinuciderii, ei bine, iată că aceste mesaje au fost chiar momentul care a declanșat și a îndreptat atenția procurorilor spre o altă infracțiune, și anume aceea de omor calificat”, relatează Antena 3. 

În urma expertizelor criminalistice s-a dat verdictul faptului că avocatul Sebastian Felecanu a ucis-o pe Monica Cioată. Conform necropsiei specialiștilor, avocata era însărcinată în momentul în care a fost aruncată de la fereastra apartamentului în care locuia.

Sentinţa pe care a primit-o Sebastian Felecanu, iubitul tinerei avocate

„În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi formulată în dosarul de urmărire penală nr.1061/P/2021. În baza art. 202, art. 223 alin. 2 şi art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Felecanu Sebastian,(…) în prezent reţinut în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. – art. 189 al. 1 lit. g Cp rap. la art. 199 al. 1 Cod penal, pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 16.07.2022 şi până la data de 14.08.2022, inclusiv. Potrivit art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 313 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat conform delegaţiei nr. 24132 din 15.07.2022, emisă de Baroul Iaşi pentru doamna avocat Coste Ioana Cezara, va fi avansată din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei către Baroul Iaşi şi va rămâne în sarcina statului. Conform art.275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16.07.2022, ora 11:23″, se arată într-un comunicat, potrivit sursei citate. 

 

Sursa foto: bzi.ro
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: