Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaje emoționante a primit Andra, de ziua de naștere, din partea copiilor ei. Au lăsat-o fără cuvinte: ”Meriți tot ce e mai frumos”

Ce mesaje emoționante a primit Andra, de ziua de naștere, din partea copiilor ei. Au lăsat-o fără cuvinte: ”Meriți tot ce e mai frumos”

GALERIE FOTO (3)

Astăzi este ziua de naștere a Andrei Măruță, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața se bucură de un succes enorm atât în România, cât și în străinătate. Piesele ei sunt ascultate de românii de pretutindeni și nu numai. Soția lui Cătlin Măruță merită toată faima pe care o are. Ce mesaje i-a transmis familia, astăzi, de ziua ei de naștere!

Ce mesaje emoționante a primit Andra

Andra a postat câteva fotografii de la ziua ei de naștere, care au fost apreciate în număr foarte mare. Fanii cântăreței i-au transmis acesteia mii de urări și mesaje frumoase.

Laa multi aaani!!!”, i-a scris Andreea Bălan. ”La multi ani sanatosi!!!!! Te iubesc”, i-a scris Amna. Mira a continuat: ”La mulți ani, om minunat”. Jojo i-a urat: ”La multi ani cu sanatate si iubire Andra! Sa ai parte de tot ce iti doresti! Te iubim si te pretuim!”.

Va mulțumesc tuturor pentru mesaje! Va multumesc ca ma sustineti neconditionat! 🙏 Fie ca urările sa vi se întoarcă și vouă! Va iubesc! ❤”, le-a transmis Andra tuturor celor care i-au lăsat mesaje cu urări de ziua ei de naștere.

Mesaje emoționante din partea familiei

Nelipsiți au fost și copiii, David și Eva, care i-au urat mamei lor tot ce a fost mai frumos. Bineînțeles că, nici Cătălin Măruță nu putea să lipsească, așa că prezentatorul i-a transmis public cât mai multe mesaje, fie pe Facebook, fie pe Instagram.

”La multi ani! Te iubesc mult! ❤”, i-a scris Cătălin Măruță. ”Să fii fericită, iubire! La mulți ani!”, a adăugat acesta. ”La mulți ani, iubirea mea! Să fii mereu luminoasă și să vezi mereu partea bună a tuturor! Meriți tot ce e mai frumos pe lume”, i-a scris prezentatorul soției lui.

La multi ani, mama! ❤️❤️❤️”, i-a transmis David. ”La multi ani, mami! ❤️ te iubim!! Eu, David si tati!”, a scris și Eva.

”La mulți ani, mama! Ești minunată! Și la mulți ani vouă, cei mai frumosi parinti, căsătoriți de 14 ani!”, este o altă urare făcută de David Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: