Redactia.ro
Home » TV » Ce meserie a avut Cabral, înainte de a fi celebru: „Mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moț”

Ce meserie a avut Cabral, înainte de a fi celebru: „Mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moț”

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Omul de televiziune cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, Cabral, a cunoscut și alte meserii înainte de cea de moderator. 

 

Ce meserie a mai avut Cabral

Cabral a fost mereu unul dintre cele mai asumate și sincere celebrități din România și nu a avut nicio reținere să povestească totul despre viața de dinainte de celebritate.

Pentru a câștiga un ban, Cabral a fost nevoit să lucreze în mai multe domenii, îniante de a ajunge în televiziune. Soțul Andreei Ibacka a descărcat TIR-uri, a lucrat la vulcanizare și chiar și pe șantier, după cum a povestit chiar el.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, scria Cabral Ibacka pe blogul personal, în urmă cu ceva timp.

 

Cu ce se ocupă acum Luana Ibacka, prima soție a lui Cabral?

Cabral Ibacka a mai fost căsătorit o dată, înainte de a fi împreună cu Andreea Pătrașcu. Cei doi au avut un mariaj care a durat 5 ani, iar cei doi au împreună și o fetiță. Au trecut 15 ani de la despărțirea dintre cei doi, însă, au păstrat o relație de prietenie de dragul fetiței pe care o au împreună.

Fosta soție a lui Cabral pare să fie din ce în ce mai bine. Luana este pasionată de sport și nutriție și este și instructor de dans. În urmă cu ceva timp, Luana a mărturisit care este motivul pentru care s-au despărțit și de ce au ales să meargă pe drumuri separate.

Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci.

Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece.

Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral””, a mărturisit Luana.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: