Redactia.ro
Home » Știri » Ce meserie, are, de fapt, iubita lui Liviu Dragnea. Ce facultate a terminat Irina Tănase

Ce meserie, are, de fapt, iubita lui Liviu Dragnea. Ce facultate a terminat Irina Tănase

GALERIE FOTO (4)

Politicianul Liviu Dragnea a divorțat în anul 2015 de Bombonica Prodana, cu care are un fiu. După acest eveniment, s-a descoperit că Dragnea are o relație cu Irina Tănase mai tânără cu trei decenii decât el.

De când s-a aflat acest lucru, toată lumea se întreabă cine este Irina și cu ce se ocupă aceasta.

Deși este mult mai tânără decât fostul politician,Irina nu a dat importanță gurii lumii și a continuat să-și trăiască iubirea alături de Dragnea. Cei doi și-au asumat public relația, plănuind recent să se căsătorească.

Cine este Irina Tănase, iubita cu trei decenii mai mică a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, în vârstă de 27 de ani a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Blondina a intrat în atenția presei după ce a apărut la brațul fostului politician Liviu Dragnea, în vârstă de 57 de ani.

Cei doi au recunoscut că au relație amoroasă și nu s-au sfiit să apară în fața publicului de mână.

Irina a făcut mai multe acțiuni de voluntariat și s-a implicat în organizarea congresului PSD din 2013. Între timp, a fost angajată în Ministerul Dezvoltării, instituție ce era condusă în acea perioadă de Liviu Dragnea.

Ulterior, Irina a devenit asistenta lui Dragnea, după care relația profesională dintre cei doi se pare că s-a transformat în relație de iubire.

În cadrul COngresului Extraordinar al PSD din 2018, Irina a primit un loc alături de cele mai importante memebre ale partidului.

Cu ce se ocupă Irina Tănase?

RISE Project a scris în 2017 că Irina a fost dusă de Dragnea de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Se pare că politicianul a dus-o pentru prima oară la vârsta de 21 de ani.

În declarația de avere din 2016, Irina a menționat doar venitul anual de 24.122,pe care îl obținea de la Ministerul Dezvoltării, declarând că nu deține apartamente sau autoturisme.

De asemenea, Libertatea.ro precizează că Irina Tănase a lucrat și la Asesoft International, în perioada în care era deținută de Sebastian Ghiță și blondina era studentă la facultate.

Viorica Dăncilă a rămas impresionată de inteligența Irinei, declarând că este o tânără decentă, drăguță și modestă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: