Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea şi Irina Tănase, în camera intimă din închisoare. Ce surpriză vor găsi acolo de la gardieni

Liviu Dragnea şi Irina Tănase, în camera intimă din închisoare. Ce surpriză vor găsi acolo de la gardieni

GALERIE FOTO (4)

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în dosarul de la Protecţia Copilului, judeţul Teleorman. Fostul lider PSD se află acum în perioada de carantină de la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a păstrat legătura cu oamenii săi de încredere, chiar şi de după gratii. De exemplu, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit că a vorbit cu Dragnea, povestind şi ce face acesta în penitenciar, mai exact cum îşi „omoară” timpul.

Liviu Dragnea se uită la TV, dar nu şi la ştirile care ţin de PSD, pentru că nu ar dori să se „încarce” cu mesaje negative, care l-ar arunca într-o depresie mare.

„Presupun că nu se uită tocmai din acest motiv şi încearcă, ca orice om aflat la mare suferinţă şi la mare anaghie – şi ştim foarte bine că e un deţinut politic în acest moment, pentru că dosarul său a fost o mizerie de la un cap la altul, cusut cu aţă albă de la un cap la altul şi toţi ştim în partid lucrul ăsta. Ştie tot electoratul nostru. Vă daţi seama, prinzi anumite sentimente când vezi că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care îl conduci şi l-ai dus la victorie de cel puţin două ori într-un moment în care România avea nevoie de patrioţi, de un mesaj de unitate, de românism în primul rând. Credeţi-mă că nu cred că se uită la televizor foarte des, încearcă să nu se uite”, a spus Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea a primit şi o veste bună: o poate vedea pe Irina Tănase în camera intimă din penitenciar, chiar dacă nu sunt căsătoriţi. Cei doi iubiţi trebuie să dea o declaraţie în faţa unui notar, în care să recunoască faptul că sunt împreună de cel puţin 6 luni. Acolo, în camera intimă, pe Liviu Dragnea şi Irina Tănase îi aşteaptă şi un pachet de prezervative, aşa cum cere legea.

Citiţi şi:

Liviu Dragnea a fost vizitat de Irina Tănase și de fiul său

Liviu Dragnea nu exclude nici varianta căsătoriei cu Irina Tănase, chiar şi din închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: