Redactia.ro
Home » Știri » Iubita lui Dragnea, investiții financiare colosale în imobiliare. Ce avere are Irina Tănase la 27 de ani

Iubita lui Dragnea, investiții financiare colosale în imobiliare. Ce avere are Irina Tănase la 27 de ani

Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea Irina Tănase ar fi investit anul trecut peste 350.000 de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi.

Achizițiile au fost făcute înainte și după ce fostul lider PSD a intrat la închisoare, scriu jurnaliștii de la Rise Project.

În decembrie 2019, chiar în ajunul Crăciunului, tânăra de 27 de ani și-a făcut cadou un apartament aproape de Palatul Parlamentului. Un cadou costisitor, ținând cont că Irina a dat pe apartament 260.000 de euro. Liviu Dragnea era deja de șapte luni în spatele gratiilor pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Și-a luat apartament în centrul Capitalei

Apartamentul are 178 mp si un garaj de 47 de metri pătrați. Acesta dispune de un teren proprietate exclusivă de 250 mp și alți 50 de mp. Locuința este într-un ansamblu de două clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4.

În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu destinație de pescuit în județul Ilfov. În declarațiile de avere pe 2019, Irina Tănase a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți.

Irina, mai tânără cu 30 de ani decât Dragnea

Potrivit realitatea.net, Irina Tănase esteabsolventă a Colegiului Național Elena Cuza din Capitală. A fost o elevă destul de studioasă, care a obținut note măricele la examenul de Bacalaureat susținut în 2011.

Tânăra a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Tânăra vorbește trei limbi străine: engleză, franceză, spaniolă.

Irina Tănase și-a început cariera la o companie IT care îi aparține lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților. Ulterior a devenit consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului.

Spre finalul anului 2013, la 21 de ani, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de asistentă a lui Liviu Dragnea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: