Redactia.ro
Home » TV » Ce meserie avea chef Scărlătescu, înainte să devină un bucătar cunoscut la PRO TV și Antena 1. ”Căram bagaje!”

Ce meserie avea chef Scărlătescu, înainte să devină un bucătar cunoscut la PRO TV și Antena 1. ”Căram bagaje!”

Chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din țară, iar fanele nu sunt deloc puține, mai ales după ce a devenit jurat la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Totuși, începuturile lui în bucătărie au fost foarte grele și a trebuit să înceapă de jos pentru a ajunge unde este astăzi.

De ce s-a făcut Cătălin Scărlătescu bucătar

Cătălin Scărlătescu a povestit că și-a dorit să devină bucătar, după ce a cunoscut un chef, ce părea un om extrem de împlinit. Cu o soție frumoasă, copii și tot ce își putea dori cineva la acea vreme, Scărlătescu a decis că vrea să aibă și el acea viață cândva.

Acel chef bucătar se bucura împreună cu familia lui de carne, lucru care nu se întâmpla pentru mulți oameni din țară, în timpul regimului comunist când mâncarea era raționalizată.

Atunci am cunoscut un chef bucătar care avea o soţie foarte frumoasă şi doi copii frumoşi, care erau foarte bine îmbrăcaţi pe vremea aia a lui Ceauşescu. Aveau tricouri străine, aveau de toate. Ei mâncau numai carne, în timp ce toată lumea mânca numai mâncare de cartofi. Şi am zis că vreau şi eu asta, să fiu bucătar şi să am o soţie şi copii frumoşi. Cred că acela a fost momentul în care mi-am dorit să fiu bucătar.

Ce meserie avea chef Scărlătescu, înainte să devină un bucătar

Totuși, deși mulți poate cred asta, Cătălin Scărlătescu nu a fost dintotdeauna bucătar. El a mai avut o meserie înainte de a căra în bucătarie, despre care nu se ferește să vorbească.

El căra bagajele turiștilor care veneau la mare și doreau să se cazeze la hotel, în Eforie.

Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea „Da“. Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam. Îmi amintesc că o dată au făcut o glumă şi m-au pus să car un televizor color, extrem de mare, dintr-o cameră în altă.

Nu a venit nimeni să mă ajute, aşa că ingeniosul de Scărlătescu a făcut un cărucior din ăla cu rulmenţi, am pus televizorul pe el şi l-am cărat de colo-colo”, își amintea cheful.

Cătălin Scărlătescu a devenit faimos după ce a participat în calitate de jurat la emisiunea ”Masterchef” de la Pro TV, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Apoi, cei trei au plecat de la Pro TV la Antena, unde jurizează concurenții de la „Chefi la cuțite”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: