Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserii aveau părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu? Așa au făcut averea

Ce meserii aveau părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu? Așa au făcut averea

GALERIE FOTO (5) Ce meserii aveau părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu_

Ce meserii aveau părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu? Irinel Columbeanu a fost, la un moment dat, unul dintre cei mai bogați oameni din România. În prezent, acesta duce o viață modestă, după ce afacerile sale au dat faliment. Cu toate astea, mulți oameni s-au întrebat cine au fost părinții lui Irinel Columbeanu și ce meserii aveau pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Ce meserii aveau părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu?

Ce meserii aveau părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu? Irinel Columbeanu a ținut primele pagini ale ziarelor ani la rând, fiind unul dintre cei mai controversați bărbați din țară. În urmă cu câțiva ani, Irinel avea o avere foarte mare, din urma afacerilor pe care le avea. Acum, fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să aibă o viață modestă, după ce toate afacerile lui au dat faliment. Cu toate astea, Irinel Columbeanu încearcă să se adapteze noului stil de viață. Acesta a moștenit întreaga avere de la părinții săi, care au preferat să rămână în umbră de-a lungul vieții. Însă, puțini sunt cei care știu ce meserii aveau părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu. Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel a fost prezent în viața publică a fiului său, sprijinindu-l de fiecare dată. În schimb, Georgeta Columbeanu a refuzat să apară în emisiunii de tip reality show și să vorbască în fața camerelor de filmat.

Pe vremea lui Ceaușescu, părinții lui Irinel Columbeanu aveau un statut puternic, mai ales că cei doi au făcut parte din partidul lui Nicolae Ceaușescu. Ion Columbeanu era inginer de profesie și avea mai mulți angajați în subordine, iar Georgeta era secretară în cadrul unei instituții publice. Fostul socru al Monicăi Gabor avea la acea vreme un salariu de 6.000 de lei, o casă mare și două mașini. Părinții lui Irinel locuiau la acea perioadă în Ploiești și aveau încă de pe atunci o stare financiară foarte bună. Recent, fostul milionar a vorbit despre copilăria sa, susținând că aceasta una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Cu toate astea, fostul milionar a spus că deși avea bani, acea perioadă a fost dificilă chiar și pentru el. „Trăiam ca animalele, degeaba aveam bani dacă nu aveam acces la nimic.” , a spus fostul milionar.

Părinții lui Irinel Columbeanu s-au stins din viață

În urmă cu câțiva ani, Georgeta Columbeanu s-a stins din viață din cauza unei boli cumplite, și anume cancerul. Aceasta a murit la vârsta de 76 de ani, la Spitalul Elias, unde era internată de două luni. Mama fostului milionar a fost operată de colecist, după care a aflat că suferă de cancer. Din fericire, Georgeta Columbeanu a reușit să-și cunoască nepoata, pe Irinuca, cu doar câteva ore înainte să moară.

În 2016, Ion Columbeanu s-a stins și el din viață, la vârsta de 91 de ani. Acesta a murit la azilul de bătrâni unde era internat, de câțiva ani. Conform unor surse, tatăl lui Irinel a suferit mult după ce soția sa s-a stins din viață, plângându-și soția timp de trei ore lângă crucea pe care i-a ridicat-o la Cimitirul Ghencea din București. „Am stat de vorbă cu ea, i-am cerut iertare pentru că Iri nu a putut veni. El a fost ocupat cu nişte întâlniri de afaceri. Am cumpărat câte ceva de la magazin şi am împărţit oamenilor la cimitir. M-am rugat la Dumnezeu să-i ierte păcatele şi să aibă grijă de sufletul ei”, a declarat Ion Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: