Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu a spus adevărul! Ce se petrece, de fapt, între Monica Gabor și Mr. Pink

Irinel Columbeanu a spus adevărul! Ce se petrece, de fapt, între Monica Gabor și Mr. Pink

Irinel Columbeanu a declarat un lucru interesant, în emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări”. Prezentatoarea l-a întrebat despre ceea ce s-a scris, în ultima vreme, dacă i-a cerut bani fostei sale soții, Monica Gabor, fiind căsătorită cu un milionar, în America, iar Irinel Columbeau a contestat formularea întrebării într-un fel care contrazice tot ceea ce se știa până acum.

Ce a spus Irinel Columbeau despre Monica Gabor și Mr. Pink

Irinel Columbeanu a avut un răspuns misterios în emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări”. El a fost întrebat dacă i-a cerut bani Monicăi Gabor, fiind căsătorită cu un milionar, iar Irinel Columbeanu a contrazis felul cum Denise Rifai a formulat întrebarea. Așadar, ce se petrece, de fapt, între Monica Gabor și Mr. Pink?

Irinel Columbeanu a precizat că fosta lui soție nu este căsătorită cu Mr Pink, dar și că nu i-a cerut bani fostei sale partnere de viață: ”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, informează Wowbiz.ro

Irinel Columbeanu a răspuns la cele mai intime întrebări. Câți bani cheltuie lunar, de când s-a mutat într-un apartament din Colentina și ce spune despre Monica Gabor

Răspunsul omului de afaceri lasă loc de interpretat acum. Posibil ca acesta să se fi referit la faptul că Mr Pink ar avea, de fapt, un alt nume. Asta pentru că presa din România l-a numit astfel, după ce Monica Columbeanu, cum se numea înainte, a fost văzută cum consuma o băutură cu denumira de Mr.Pink.

De-a lungul timpului, au tot fost zvonuri despre căsătoria lui Mr.Pink cu Monica Gabor. Iar anul trecut s-a confirmat acest lucru. Nunta Monică Gabor cu Mr. Pink a avut loc în 2019, pe timp de vară, dar într-un cadru restrâns. Martori au fost atât Irina, fiica Monicăi cu Irinel, dar și Anthony, fiul lui Mr. Pink cu o chinezoaică. Cel care a dezvăluit căsătoria a fost tatăl Monicăi, Emil Gabor.

”Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum‘, a declarat Emil Gabor pentru Ciao.

În ceea ce privește situația financiară a lui Irinel Columbeanu nu este tocmai una bună. Situația lui financiară este to mai precară în ultima vreme, după ce ani de-a rândul a trăit precum un rege în Vila de la Izvorani. El a dezvăluit la Kanal D că a pierdut toată averea după ce a luat niște decizii greșite.

„Da, practic, deciziile au fost greșite în locurile de desfășurare a afacerilor. Domeniul era foarte nou. Climatul ce înconjura această afacere, cea cu ciment, a devenit neprielnic”, a mai spus Irinel Columbeanu în emisiunea ”40 de întrebări”.

Fostul milionar a mărturisit și câți bani cheltuie lunar pe mâncare. Irinel Columbeanu a dezvăluit că între 3000 și 5000 de lei

„Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare”, a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea câți bani cheltuiește lunar pe mâncare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: