Redactia.ro
Home » Monden » Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu? Fostul milionar recunoaște cu cât trăiește lunar

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu? Fostul milionar recunoaște cu cât trăiește lunar

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu_

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu? Fostul soț al Monicăi Gabor a vorbit despre situația actuală, după ce a rămas fără bani. Irinel Columbeanu a explicat cum se simte în prezent și cum a pierdut toate milioanele de euro. De asemenea, fostul afacerist a vorbit și despre mama fiicei sale, Monica Gabor.

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu? Fostul milionar recunoaște cu cât trăiește lunar

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu? Aceasta este întrebarea care a stat pe buzele tuturor celor care i-au aflat povestea omului de afaceri, Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai, despre situația sa actuală și despre momentul în care a rămas fără bani. De când s-a aflat că Irinel Columbeanu nu mai beneficiează de averea cu care își permitea să cumpere aproape orice, multă lume s-a întrebat care a fost cauza acestei pierderi și cu câți bani a rămas Irinel. În cadrul show-ului difuzat pe Kanald, fostul afacerist a menționat că va intra din nou în afaceri, iar în momentul în care o va face, își va da seama toată lumea. Averea lui Columbeanu era estimată înainte de a devenit falit,  la zeci de milioane de euro, fiind pe prima pagina a ziarelor ani la rând. Ei bine, în prezent, bărbatul în vârstă de 63 de ani duce o viață modestă. „De câți e nevoie ca să trăiesc liniștit, fără problemele dinainte, care s-au dus și ele o dată cu banii, iar disponibilitatea mea de a face bani se va demostra în timp și zi de zi”, a spus Irinel Columbeanu.

În urmă cu câțiva ani, Irinel era un bărbat plin de bani și avea la brațul său o soție mai tânără cu 30 de ani decât el. Din păcate, în ultimii ani, afacerile sale au dat faliment, iar banii au dispărut așa cum au apărut. Întrebat cu câți bani trăiește lunar în momentul de față, Irinel Columbeanu a dat un răspuns surprinzător. „Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare.Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a mai spus Irinel Columbeanu. Pe de altă parte, fostul afacerist a declarat că banii îți fac probleme și îți aduc o povară grea, iar acum în situația în care el se află, are o viață liniștită.

Irinel Columbeanu despre Monica Gabor: “Eu cred că m-a iubit”

Cu toate că afaceristul a avut de-a lungul vieții sale mai multe relații cu femei mult mai tinere decât el, Monica Gabor a fost cea care l-a dus la altar. Cei doi s-au căsătorit și au împreună o fetiță, pe Irinuca. După ce au divorțat, subiectul a ținut primele pagini ale ziarelor. Declarațiile pe care Irinel Columbeanu le-a făcut în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, referitoare la Monica Gabor, au fost șocante. “Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri. Sincer nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depăşite de valorea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont. M-a iubit Monica Columbeanu, dar nu ca modalitate de a scăpa de viața modestă pe care o ducea, ci eu cred că m-a iubit”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: