Redactia.ro
Home » Monden » Ce moştenire i-a lăsat Mioara Roman fiicei sale, Catinca: „Sunt împăcată…” VIDEO

Ce moştenire i-a lăsat Mioara Roman fiicei sale, Catinca: „Sunt împăcată…” VIDEO

Ce moştenire i-a lăsat Mioara Roman fiicei sale, Catinca: „Sunt împăcată...” VIDEO

În urma trecerii timpului de la dispariția mamei sale, Mioara Roman, Catinca Roman nu doar că își exprimă sentimentele de pierdere, ci și reflectă asupra moștenirii lăsate de aceasta. Într-un interviu recent, celebra personalitate a vorbit despre cum mama sa a lăsat o moștenire spirituală prețioasă și cum acest lucru a influențat perspectiva sa asupra vieții și valorilor.

Ce moştenire i-a lăsat Mioara Roman fiicei sale, Catinca

Catinca recunoaște că îi lipsește prezența mamei sale, însă se simte mulțumită că aceasta a scăpat de suferință și chinurile din ultimele zile ale vieții. Această experiență a fost o lecție importantă pentru Catinca, determinând-o să se reconecteze la realitate și să își reevalueze prioritățile, în special în ceea ce privește importanța valorilor spirituale în comparație cu cele materiale.

„Sunt împăcată, sigur că-mi lipsește, e evident, dar cred că cumva prin mine, și prin celelalte fete din familie a lăsat ceva moștenire. Cred că și asta m-a impulsionat cumva să încerc să merg într-o altă direcție mai conectată la realitate.

Noi, ăștia care stăm prin showbiz, câteodată avem tendința să ne deconectăm de la realitate, stăm în bula noastră și nu realizăm foarte bine ce se întâmplă în jurul nostru. Începusem să realizez de mai de mult timp. Am avut acces la niște oameni pe care nu i-aș fi întâlnit în alte circumstanțe și care m-au marcat”, a declarat Catinca Roman la podcast-ul „Ce mai spun vedetele”.

Ce spune Catinca despre relaţia sa cu sora sa, Oana Roman

Despre relația sa cu sora sa, Oana Roman, Catinca a preferat să nu ofere detalii, considerând subiectul unul sensibil. Cu toate acestea, a subliniat că moștenirea lăsată de mama sa nu constă în bunuri materiale, ci în experiențele și învățămintele spirituale pe care le-a primit.

„Ăsta este un subiect pe care nu aș vrea să-l discutăm astăzi (n.r. – despre relația pe care o are în prezent cu Oana Roman), cred că ce pot să spun este că nu s-a schimbat în vreun mod dramatic față de cum era înainte. Mama mi-a lăsat o moștenire genetică și mai bună, și mai puțin bună.

Cele bune sunt cele intelectuale și fizice, iar negative sunt predispozițiile către anumite boli genetice, dar asta e firesc, toată lumea trece prin asta. Dacă te referi la ceva material, nu a lăsat, dar nu cred că asta e important. Eu pun preț pe lucrurile care nu sunt materiale, pentru că până la urmă cu asta rămâi, cu amintiri, momente frumoase”, a mai spus Catinca Roman.

În ceea ce privește moștenirea materială, Catinca Roman a dezvăluit că singurul bun pe care l-a primit este un apartament lăsat de tatăl său. Pentru ea, însă, valorile spirituale și amintirile sunt cele mai prețioase, reprezentând adevărata moștenire lăsată de mama sa.

Astfel, în ciuda absenței fizice a mamei sale, Catinca Roman își onorează memoria prin prețuirea și aplicarea învățămintelor pe care le-a primit, continuând să evolueze și să își dezvolte propria sa perspectivă asupra vieții și a relațiilor interumane.

Mioara Roman a avut parte de o înmormântare de lux

La ceremonia de înmormântare, desfășurată luni, pe 26 februarie, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou și apoi la Cimitirul Reînvierea, s-a remarcat o prezență impresionantă de oameni, veniți să-și ia rămas bun de la Mioara Roman. În afară de familia îndurerată și prietenii apropiați, mulți dintre cei prezenți erau persoane nevoiașe, atrași de tradiționala împărțire de pomană, sperând să primească unul dintre pachetele cu bunătăți pregătite special pentru acest moment.

Gabriela Lucuțar, cunoscută sub numele de Regina Întunericului și însărcinată de Oana Roman cu organizarea funeraliilor, a reușit să orchestreze o ceremonie memorabilă. Cu toate acestea, chiar și ea a fost surprinsă de numărul mare de persoane care s-au adunat pentru a primi un pachet de pomană. Opt coșuri cu colivă, dintre care unul decorat cu foiță de aur, și aproape 100 de pachete pline cu delicatese s-au epuizat rapid, lăsând mulți fără parte din această tradiție.

„Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roagă pentru sufletul celui plecat la ceruri. Se împarte câte un vas pentru fiecare apostol.

Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece!

Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică!I-am lăsat să ia că mi-a fost milă.

Ideea era să se bucure de pomană și să le mănânce sănătoși. Asta este viața! Câteodată nedreaptă…”, a povestit Gabriela Lucuțar, în exclusivitate pentru Click.ro.

Ce conțineau pachetele oferite de pomană în memoria Mioarei Roman

Pachetele oferite cuprindeau o selecție aleasă de mâncăruri, de la icre de sturion până la dulceață de trandafiri, toate fiind printre preferatele Mioarei Roman. Cu toate acestea, cererea a depășit oferta, iar unii participanți au reușit să obțină mai multe pachete, în timp ce alții au rămas fără.

„Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir. Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă”, a completat „Regina Întunericului”.

Gabriela Lucuțar a oferit informații limitate despre costurile înmormântării, evidențiind că tariful unei astfel de ceremonii poate varia în funcție de cerințele individuale ale clientului. Totuși, pentru ea, sprijinul acordat unei prietene într-un moment atât de dificil primează în fața aspectelor financiare. A menționat că tarifele pentru serviciile sale pornesc de la 7000 de lei și pot ajunge până la 20.000 de lei.

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață.

Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a încheiat aceasta pentru sursa amintită mai sus.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: