Redactia.ro
Home » Monden » Ce nereguli s-au găsit la afacerea cu măști contrafăcute a lui Brigitte și Florin Pastramă. Soții sunt plasați sub control judiciar

Ce nereguli s-au găsit la afacerea cu măști contrafăcute a lui Brigitte și Florin Pastramă. Soții sunt plasați sub control judiciar

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

Brigitte și Florin Pastramă au probleme mari cu legea, după ce și-au deschis o afacere cu măști contrafăcute. Soții au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile și și-au recunoscut fapta, precizând că nu știau că măștile contrafăcute reprezintă o ilegalitate.

Ce nereguli s-au găsit la afacerea cu măști contrafăcute a lui Brigitte și Florin Pastramă. Soții sunt plasați sub control judiciar

Soții Pastramă au probleme cu legea. Au fost percheziții, joi seară, acasă la ei, după ce s-a aflat că dețin o afacere cu măști contrafăcute și care nu protejează. Pe tot parcursul anului 2020 au vândut sute de măști la prețuri de 70 și 90 de lei. Iată ce au mai descoperit anchetatorii!

Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile, după ce și-au recunoscut fapta, dar menționând că nu au știut că fac o faptă ilegală. Agenții veniți la locuința celor doi soți au mai descoperit că măștile inscripționate cu logo-urile unor branduri celebre nu aveau și acte care să ateste originalitatea lor. Oamenii legii urmează ca să trimită o parte dintre măști în Franța, mai exact, celor de la  „Louis Vuitton” care vor stabili dacă produsele sunt niște copii. Potrivit anchetatorilor, Brigitte ar fi comandat din China câteva măști cu semnul acestei firme, scrie Click.

„Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Poliţiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au transmis, joi seară, oamenii legii printr-un comunicat.

 

Brigitte și Florin Pastramă au declarat că nu știau că vânzarea acestor măști constituie o infracțiune. „Pe durata audierilor, soții au spus că nu au știut că vânzare acestor măști false constituie o infracțiune. Polițișii vor trimite aceste măști în Franța, la Paris, la celebra casa de modă, iar experții, dacă vor constata că acestea sunt niște copii, vor putea deveni parte civilă în eventualitatea unui proces. Ei acum trebuie să se prezinte la fiecare termen la poliție, să spună dacă-și schimbă domiciliul și să spună din ce își câștigă existența”, a spus reporterul de la ”Xtra Night Show”.

Brigitte și Florin Pastramă, căsnicie cu năbădăi

Se ceartă și se împacă, acesta este parcursul mariajului celor doi soți Pastramă, după ce s-au căsătorit în anul 2019. De curând, Florin Pastramă după ultima ceartă cu partenera lui a plecat la mama sa acasă. Brigitte a spus că la un moment dat și-a dorit să plece peste hotare fără soț. ”Să găsești un om vinovat de orice. M-a acuzat că nu s-a ocupat de afacerile lui din vina mea, pentru că l-am luat cu mine în excursii. Nici nu știu ce să fac. Eu o să plec la Paris. (…) Nu știu dacă să-l iau și pe el, că poate atunci are proces sau are treabă. Sunt în mare dilemă. Dacă-l iau cu mine, eu o să fiu vinovată. Chestia asta pe care a spus-o m-a dat peste cap.Dacă mergeam singură în Dubai, de ce am mers singură în Dubai. Dacă am mers cu el, am mers cu el și nu s-a ocupat de business. Așa a zis. Eu nu o să uit chestiile astea. (…) Mie mi-a picat fața când i-a spus lu’ maică-sa: ”Dacă nu mergeam cu ea în excursii, mă ocupam de voi”. Femeia aia ce să gândească?! Nu mă urăște?!”, a mărturisit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: