Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cei doi au plecat împreună în Viena

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cei doi au plecat împreună în Viena

GALERIE FOTO (4) Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. În urmă cu câteva zile, cei doi soți au trecut prin momente dificile, certându-se crunt și împărțindu-și lucrurile. Recent, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a iertat partenerul de viață și a decis să îl ia cu ea în Viena.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cei doi au plecat împreună în Viena

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. S-au cunoscut în timpul filmărilor ale emisiunii Ferma Vedetelor de la Pro Tv, s-au plăcut și s-au căsătorit. Spre surprinderea tuturor, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au luptat pentru dragostea lor și le-au dovedit tuturor că iubirea lor este puternică. Cu toate astea, cei doi au întâmpinat numeroase situații dificile, iar în urmă cu câteva zile, Brigitte și Florin s-au certat.

Mai mult, situația părea fără rezolvare, având în vedere că cei doi și-au împărțit lucrurile, iar Florin s-a mutat la mama sa. Brigitte susținea, în urmă cu ceva timp că, s-a gândit să plece peste hotare, fără Florin. ”Să găsești un om vinovat de orice. M-a acuzat că nu s-a ocupat de afacerile lui din vina mea, pentru că l-am luat cu mine în excursii. Nici nu știu ce să fac. Eu o să plec la Paris. (…) Nu știu dacă să-l iau și pe el, că poate atunci are proces sau are treabă. Sunt în mare dilemă. Dacă-l iau cu mine, eu o să fiu vinovată. Chestia asta pe care a spus-o m-a dat peste cap.Dacă mergeam singură în Dubai, de ce am mers singură în Dubai. Dacă am mers cu el, am mers cu el și nu s-a ocupat de business. Așa a zis. Eu nu o să uit chestiile astea. (…) Mie mi-a picat fața când i-a spus lu’ maică-sa: ”Dacă nu mergeam cu ea în excursii, mă ocupam de voi”. Femeia aia ce să gândească?! Nu mă urăște?!”, a mărturisit vedeta.

După un timp de separare, Brigitte l-a iertat pe soțul său și a hotărât să-l ia și pe Florin la Viena. Potrivit Cancan.ro, cei doi au fost surprinși împreună, semn că scandalul dintre ei doi s-a stins. Se poate observa că cei doi merg liniștiți, pe străzile din Viena, dar nu se țin de mână.

Florin Pastramă, adevărul despre căsătoria cu Brigitte

În cadrul unui reality show, Florin Pastramă a declarat că Aurică Pastramă, tatăl său, i-a lăsat un adevărat imperiu, înainte de a murit. Afacerea moștenită de soțul lui Brigitte a suferit tot felul de sincope. „Mergeți să vedeți de ce suntem în impasul în care suntem, de ce suntem blocați, de ce am avut problemele pe care le-am avut. Am probleme cu blocul pe care-l construim, din 2016, cu autorizația. Am fost la Poliție, am depus plângere, am spus tot ce s-a întâmplat. De asta nu am vrut să mă laud că am, că dreg”, a spus Florin Pastramă.

Mai mult, acesta a spus că Brigitte l-a ajutat cu bani în afaceri la început, dar nu s-a căsătorit cu ea pentru bani, așa cum spune lumea. „Eu de doi ani nu am mai avut legătură cu Brigitte să îi ajut pe frații sau familia mea. I-am dat un teren în schimb. Tot ce facem, facem împreună”, a explicat Pastramă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: