Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Florin Pastramă a lăsat-o singură pe Brigitte Sfăt: „Nu vreau să mă despart”

Motivul pentru care Florin Pastramă a lăsat-o singură pe Brigitte Sfăt: „Nu vreau să mă despart”

GALERIE FOTO (2) Motivul pentru care Florin Pastramă a lăsat-o singură pe Brigitte Sfăt

Motivul pentru care Florin Pastramă a lăsat-o singură pe Brigitte Sfăt. Soțul lui Brigitte a plecat de acasă, iar acest lucru i-a determinat pe susținătorii lor să se gândească la o posibilă despărțire. Ei bine, Florin Pastramă a spus care este, de fapt, motivul pentru care a plecat de lângă soția sa.

Motivul pentru care Florin Pastramă a lăsat-o singură pe Brigitte Sfăt: „Nu vreau să mă despart”

Motivul pentru care Florin Pastramă a lăsat-o singură pe Brigitte Sfăt. Iubirea dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt este una cu năbădăi, dar de fiecare dată, cei doi au reușit să rezolve neînțelegerile. De data asta, Florin și-a făcut bagajul și a plecat de acasă. Și cum gurile rele susțin că el și Brigitte s-au despărțit, afaceristul a făcut primele declarații pentru a lămuri situația. Pentru că și-a făcut ambele vaccinuri, Florin a declarat că este singura persoană care poate merge la mama sa, care este internată în spital. Florin a recunoscut că motivul principal pentru care nu mai locuiește împreună cu Brigitte este faptul că spitalul se află departe de casa vedetei, motiv pentru care a ales să se mute acasă la mama sa.

Mama lui Florin Pastrama

Afaceristul susține că face un minut de la apartamentul unde stă până la spital. Mai mult, acesta a spus că până când cea care i-a dat viața nu își va reveni, Florin nu are de gând să vorbească cu Brigitte. ”De ce am plecat de acasă și de ce nu vorbesc cu Brigitte? Eu sunt singurul care am ambele vaccinuri făcute, sunt singurul care pot să intru în spital, toată lumea spune că de ce nu stau la Brigitte, eu sunt singurul care vorbește cu medicii, dacă are nevoie de orice, eu sunt acolo, de la mine de acasă la maică-mea până la spital fac un minut, eu stau vizaviz de spital. Dacă eram la Brigitte, făceam o oră din Pipera la Fundeni. Tot timpul sunt non-stop la spital. Nu mi-a ars să mă bărbieresc, să mă tund sau Doamne ferește să mă duc la restaurante. Eu sunt lângă mama. Până nu vine mama acasă, să o aduc acasă, eu cu Brigitte nu vreau să vorbesc, pentru că sunt supărat”, a declarat Florin Pastramă.

Florin Pastramă nu vrea să se despartă de Brigitte Sfăt

Chiar dacă a plecat de acasă, Florin Pastramă a mărturisit că nu își dorește să se despartă de soția sa. Acesta a declarat că o iubește foarte mult pe Brigitte, declarând că certurile dintre ei sunt din nimicuri. ”Asta nu înseamnă că ne-am certat. Asta nu înseamnă că ne-am despărțit. Asta nu înseamnă că eu nu o iubesc sau ea nu mă iubește pe mine. Noi suntem rromi. Cel mai important pentru noi sunt părinții, mama și tata. La noi în religie avem o singură căsătorie. Eu niciodată nu vreau să mă despart de Brigitte! Eu o iubesc pe Brigitte! Noi ne-am certat din nimicuri! Dacă o durea sufletul așa mult, venea la la spital după mine că știe unde sunt, mai ales că știe problemele pe care le am acum cu băncile”, a mai declarat soțul brunetei.

Mama lui Florin Pastramă se află internată în spital în stare gravă, la Fundeni. “Din păcate, mama mea este foarte bolnavă. (…). A început să țipe, să urle ca să stau eu cu muncitorii… Pentru mine mama mea e cea mai importantă, nu pot să stau cu muncitorii când mama e la spital”, a spus afaceristul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: