Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Florin Pastramă, internată în stare gravă. Afaceristul stă în fața spitalului și se roagă

Mama lui Florin Pastramă, internată în stare gravă. Afaceristul stă în fața spitalului și se roagă

Florin Pastramă trece prin clipe dificile. Mama lui a ajuns la spital, în stare gravă, iar el stă în fața spitalului, îndurerat și cu rugăciuni în minte, pentru ca cea care i-a dat naștere, să se vindece.

Mama lui Florin Pastramă, internată în stare gravă. Afaceristul stă în fața spitalului și se roagă

Florin Pastramă este cuprins de durere. După ce în urmă cu mai bine de cinci luni mama lui a suferit un infarct, acum femeia se află internată, în stare gravă, la Spitalul Fundeni. Florin Pastramă stă ore în șir în fața spitalului și se roagă ca cea care l-a născut, să se facă bine.

Florin Pastramă este cu atât mai îndurerat cu cât este certat și cu soția lui, Brigitte Pastramă. El a explicat de ce în urmă cu câteva zile ”a fugit” de acasă.

“Din păcate, mama mea este foarte bolnavă. (…). A început să țipe, să urle ca să stau eu cu muncitorii… Pentru mine mama mea e cea mai importantă, nu pot să stau cu muncitorii când mama e la spital. Am o singură mamă, tatăl meu a murit. (…). Am doi ani de zile cu tine, eu vreodată ți-am întors cuvântul? Nu am tras cu tine la aceeași căruță? Brigitte, gândește-te că e un Dumnezeu sus!”, a spus afaceristul în cadrul show-ului pe care îl au la Antena Stars, transmite Cancan.

Brigitte, în lacrimi după ultima ceartă cu Florin Pastramă

În urmă cu câteva zile, Brigitte a fost nemulțumită de decizia soțului ei de a nu se ocupa de muncitorii care au venit să le repare gardul. A început, așadar, o discuție aprinsă între ei, la nici două săptămâni, după ce Florin a fost, din nou, plecat de acasă. Nervos, Florin a ales și de această dată să o părăsească pe soția lui. De asemenea, altercațiile dintre ei au luat amploare și din cauza banilor, încercând astfel să și le rezolve la notar.

“I-am promis lui Brigitte că mergem la convenția notarială să facem departajarea de bunuri. Am mers frumos la notariat, am făcut tot ce a spus Brigitte. (…). I-am promis că îi rezolv terenul pe care l-a luat de la noi, nu avem să îi dăm bani, nu are să îmi dea bani, suntem pe zero, mi-a achitat terenul. (…)”, a mai declarat Florin Pastramă.

Brigitte a apărut, marți seară, la Antena Star cu ochii în lacrimi, supărată fiind că Florin Pastramă a lăsat-o singură, din  nou.

„În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi. Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea”, a declarat, printre lacrimi, Brigitte Sfăt, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: