Redactia.ro
Home » Monden » Poze cu Brigitte Pastramă în lenjerie intimă au fost făcute publice de către angajați! Cum a reacțioant soția lui Florin

Poze cu Brigitte Pastramă în lenjerie intimă au fost făcute publice de către angajați! Cum a reacțioant soția lui Florin

Poze cu Brigitte Pastramă în lenjerie intimă au fost făcute publice de către angajați! Cum a reacțioant soția lui Florin

Brigitte Pastramă a fost făcută de rușine chiar de către proprii anagjați! Una dintre angajate a fpcut publice mai multe poze cu soția lui Florin Pastramă în lenjerie intimă. 

Poze cu Brigitte Pastramă în lenjerie intimă au fost făcute publice de către angajați! Cum a reacțioant soția lui Florin

Brigitte Pastramă nu scapă deloc de probleme! Nu trece o zi în care vedeta de la Antena Stars să nu aibă parte de complicații și întorsături de situație. De curând, mai multe fotografii cu soția lui Florin, care purta o lejerie intimă sexy, au fost făcute publice de către proprii angajați.

Bruneta este protagonista unui scandal de zile mari, după ce au apărut imagini cu ea dezbrăcată în sfera publică. Una dintre angajate a luat aceste poze din telefonul vedetei și le-a trimis colegilor săi. Brigutte a izbucnit în plâns și a sunat-o imediat, pentru a-i face reproșuri.

Gina, una dintre angajatele soției lui Florin Pastramă, a umblat în telefonul vedetei de la Antena Stars, de unde a extras câteva fotografii cu Brigitte în lenjerie intimă. Imediat după asta, femeia a distribuit una dintre pozele intime cu soția lui Florin Pastramă printre muncitorii angajati la firma lui Brigitte. Muncitorii au râs pe seama vedetei și și-au dat demisia, rând pe rând, până când Brigitte s-a trezit de una singură. Bruneta a avut o cădere nervoasă și a luat imediat măsuri în privința angajatei sale, cerându-i explicații.

”Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu.  I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (…)”, i-a reproșat Brigitte Pastramă angajatei sale Gina.

Brigitte Pastramă este dezamăgită de angajații săi

Fosta doamnă Năstase a vorbit despre aceste probleme în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars. Vedeta este dezamăgită de oamenii care nu-i acordă respect și spune că nu se aștepta să fie trădată de unul dintre oamenii în care avea cea mai mare încredere.

”Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit. M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci… Când ești bun ești luat de prost”, a mai spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: