Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă, ironizată de angajații săi, pentru poze intime: ”Când ești bun, ești luat de prost”

Brigitte Pastramă, ironizată de angajații săi, pentru poze intime: ”Când ești bun, ești luat de prost”

Brigitte Pastramă, ironizata de angajati

Mai multe poze în lenjerie intimă cu Brigitte Pastramă a ajuns pe mâna angajaților acesteia, de la firma pe care o deține. Vedeta este acum extrem de supărată, iar o parte dintre angajați au demisionat.

Brigitte Pastramă, ironizată de angajații săi, pentru poze intime: ”Când ești bun, ești luat de prost”

Brigitte Pastramă a dezvăluit că o angajată de la firma sa a trimis restului colegilor mai multe poze cu ea în lenjerie intimă. Ulterior, aceștia au început să o ironizeze pe vedetă, dându-și demisia, totodată. Extrem de supărată pe situație și cu ochii în lacrimi, soția lui Florin Pastramă a sunat-o și a tras-o la răspundere pe cea care a trimis imaginile deocheate.

”Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu.I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (…) Această angajată râdea de mine, când am tras-o la răspundere uitați răspunsul pe care mi l-a dat. ” , a spus Brigitte la Antena Stars în lacrimi, scrie Spynews.

Brigitte Pastramă și-a concediat șoferul

Brigitte Pastramă nu înțelege lipsa de respect a unor oameni și crede că atunci ”când ești bun ești luat de prost.” De asemenea, nu-i este teamă că rămâne fără muncitori, deoarece se poate descurca și singură, sunt spusele ei, după ce și-a concediat , la un moment dat, șoferul.

”Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit. M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci… Când ești bun ești luat de prost”, a spus ea.

Brigitte și Florin Pastramă, amendați de poliție, din cauză că se certau

Brigitte și Florin Pastramă sunt cunoscuți pentru certurilor lor din cuplu, mai ales în public. S-a întâmplat să se certe și în timp ce se aflau în vacanță, în Viena, doar că au avut ghinionul să fie văzuți de oamenii legii. Aceștia nu au trecut cu vederea altercația și i-au amendat. Momentul a fost văzut în emisiunea lor de la Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cei doi au plecat împreună în Viena

„În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi. Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea”, a declarat, printre lacrimi, Brigitte Sfăt, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: