Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă își acuză soțul că și-a ajutat familia! Fosta cumnată a vedetei reacționează

Brigitte Pastramă își acuză soțul că și-a ajutat familia! Fosta cumnată a vedetei reacționează

Brigitte Pastramă își acuză soțul că și-a ajutat familia! Fosta cumnată a vedetei reacționează

Brigitte Pastramă este implicată într-un nou scandal! Vedeta s-a trezit cu unul dintre conturi blocate și l-a acuzat pe soțul ei că și-a ajutat familia. 

Brigitte Pastramă își acuză soțul că și-a ajutat familia

Brigitte Pastramă a pierdut într-o clipită suma fabuloasă de 72.000 de euro, sumă necesară cumpărării unui apartament în Dubai. Se pare că banii se aflau într-un cont comun al familiei Pastramă.  Situația neplăcută a fost cauzată chiar de Florin Pastramă care, în urmă cu mai mult timp, ar fi gestionat sumele de bani ale familiei foarte prost, ajungând să fie executat silit.

Din păcate, banii pe care banca i-a blocat pentru ca datoriile lui Florin Pastramă să fie plătite ar fi fost exclusiv ai lui Brigitte, după vânzarea unui alt imobil, proprietate personală, motiv pentru care vedeta a tunat și a fulgerat în momentul în care în față i-a apărut soțul său care se purta ca și cum nu ar fi fost vorba de o sumă atât de mare, respectiv 72.000 de euro, mai exact trei sferturi din prima rată a apartamentului din Dubai pe care vedeta și-l dorește atât de mult.

”Proastă am fost că am pus pe cont comun! Nu mi se pare normal! Tu spui că ești bogat, dar nu ai venit cu un leu acasă atunci când ai vândut terenul. Îi dai totul lui frate-tu și Simonei ăleia de i-ai scos mașina de la amanet. Nu mai suport!”, i-a strigat Brigitte soțului ei.

După ce a auzit cele spuse de fosta lui cumnată, Simona a intervenit în scandal și a spus că nimic din ceea ce bruneta a povestit nu este adevărat, ea neprimind nimic din partea cumnatului ei, ci doar de la cel care i-a fost soț, anume fratele lui Florin Pastramă, Relu.

”Sunt niște acuzații fără fond. Tot ce am primit în trecut a fost din partea lui Relu, fostul partener și fratele lui Florin. Am avut o relație de 10 ani cu el și nu are nicio treabă cu ce a spus în emisiune. Pentru că nu am vrut să fiu persoană publică, am decis să acționez în instanță, nu la televizor”, a spus Simona, în cadrul unei emisiuni tv.

Florin Pastramă, acuzat de infidelitate

Scandalul dintre Brigitte și Raluca Podea, fosta iubita a lui Florin Pastramă, e departe de a se fi terminat. Blondina cunoscută în showbiz nu pierde nicio ocazie de a o ataca pe fosta domană Năstase. Recent, Raluca Podea l-a acuzat pe Florin Pastramă de infidelitate, lucuru care a înfuriat-o pe Birgitte. Cu toate că a aruncat niște acuzații bombă în showbiz, Raluca susține că nu-și dorește să declanșeze un alt scandal cu rivala lui.

”Nu știu și nu mă interesează. Nu am nicio legătură cu aceste două specimene. Vreau să ies din acest scandal și atunci nu știu cu ce aberații mai apar, ca să își facă apariții televizate. Cine este doamna în cauză? O știm cu toții că are un dosar, că a făcut ceva… eu nu am vrut să fac niciodată reclamă. Eu am renunțat la multe contracte din cauza lor”, a declarat Raluca Podea, la o emisiune televizată.

Fosta iubita a lui Florin Pastramă l-a acuzat pe acesta de infidelitate față de soția lui Brigitte. Aceasta spune că bărbatul continuă să o caute, deși cei doi s-au despățit deja de doi ani. Blondina nu a spus detalii multe despre ce face Florin Pastramă, însă susține că bărbatu susține interes pentru soția lui.

”Nu există așa ceva în viața asta. Eu am relația mea de prietenie cu fratele și cu cumnata lui, înainte să îl cunosc pe acest domn. Nu vreau să vorbesc de câte ori încearcă să mă sune Florin când pleacă de acasă. Nu știu de ce încearcă să mă sune. Nu vreau să le vorbesc rău pentru că aș putea. Eu sunt un om credincios și vreau să ies din acest scandal. Ne vedem în judecată. Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro. Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!”, a continuat Raluca Podea.