Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă nu a mai făcut duș de trei zile. Care este motivul

Brigitte Pastramă nu a mai făcut duș de trei zile. Care este motivul

Brigitte și Florin Pastramă îngheață de frig în casă. De trei zile au probleme cu centrala termică și nu mai au căldură și apă caldă. Brigitte este foarte supărată din această cauză, mai ales că nu a mai reușit să facă duș. Ea îl acuză pe soțul ei că nu este ”un bărbat adevărat.”

Brigitte Pastramă nu a mai făcut duș de trei zile. Care este motivul

Brigitte Pastramă este foarte supărată, din cauză că de trei zile nu a reușit să-și facă duș. Asta pentru că în casă nu mai are apă caldă și căldură, după ce s-a stricat centrala termică. Brigitte îl acuză pe soțul ei, Florin Pastramă, că ”nu este un bărbat adevărat”, deoarece nu știe să rezolve problema.

Image result for brigitte si florin pastrama in dubai

Deși cei doi soți au chemat un instalator să le facă centrala termică funcțională, acesta nu le-a rezolvat situația și i-a lăsat tot în frig. Brigitte stă îmbrăcată în casă cu geaca de iarnă.

„Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încîlzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se poate repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

Florin Pastramă recunoaște că nu se pricepe în a repara centrale termice, drept urmare, își pune baza și el tot într-un instalator.

 „Eu m-am trezit de dimineață și m-am dus la mama și am făcut o baie fierbinte. Când eu am venit, Brigitte era foarte supărată. A început să îmi spună că eu nu sunt bărbat în casă, că nu știu să repar centrala. Păi dacă știam, o reparam eu. Dar eu nu sunt instalator. Că ea vrea bărbat adevărat. Păi să își ia un instalator”, a spus și Florin, la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă intenționează să se mute în Dubai

Brigitte și Florin Pastramă au fost de curând în Dubai, cu ocazia zilei de naștere a lui Brigitte și și-au exprimat dorința de a se muta acolo. Cei doi ar vrea să-și cumpere o casă cu trei camere, pentru care Brigitte spune că este dispusă să-și vândă apartamentul.

”Ne gândim la investiția noatră și ne dorim să achiziționăm o casă cu trei camere. Vreau casă în Dubai că vreau să-mi petrec jumătate din timp acolo, că aici e criză, ăsta e visul meu. Dacă vând apartamentul de pe Nordului, vreau să investesc într-un spațiu din Dubai, e mai profitabil. Trebuie să dăm un avans de cam 180.000 de euro, cam mult, dar este dorința mea”, a spus Brigiite Pastramă la Antena Stars.

La un Instastory, Brigitte a postat și o imagine cu locuința din Dubai pe care și-o dorește.

casa din dubai, imagine postata de brigitte

„Am venit în Dubai pentru că pe 7 februarie a fost ziua mea și am călătorit… am făcut 44 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să fie bine”, a mai precizat bruneta pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: