Redactia.ro
Home » Știri » Iulia Albu a comentat ținutele purtate de Brigitte Pastramă la nuntă. Reacția surprinzătoare a fashionistei

Iulia Albu a comentat ținutele purtate de Brigitte Pastramă la nuntă. Reacția surprinzătoare a fashionistei

GALERIE FOTO (5)

Cătălin Măruță a avut-o drept invitată în emisiunea sa pe celebra Iulia Albu. Aceasta a comentat, în cadrul rubricii sale de modă, ținutele pe care le-a purtat mireasa Brigitte Pastramă, dar și invitatele sale. Și, surprinzător, reacția fashionistei n-a fost deloc așa cum ne așteptam.

Deși odinioară Iulia Albu obișnuia să critice vehement anumite ținute, vedeta TV a surprins cu comentariile pozitive. Ea a menționat că în contextul dat (n.r. nuntă de romanes), ținutele alese de mireasă au fost potrivite. ”Aș vrea să stabilim în primul rând că e o nuntă cu puternică influență romanes, mirele fiind romanes. Era normal ca lucrurile să fie puțin duse la extrem, până la urmă e vorba despre cultura lor.”, și-a început Iulia Albu pledoaria.

Rochia, prima rochie pe care a purtat-o, mi s-a părut frumoasă. Nu aș fi mers atât de mult pe a expune umerii, dar nu a fost o alegere proastă. Mi-a plăcut că avea o trenă frumos lucrată. Nu știu ce să spun despre acea tiară. Rochia e frumoasă și i-a venit relativ bine. Nu aș fi ales acea tiară pentru că este foarte-foarte mare. Aș fi ales una puțin mai mică. În rest, nu a avut greșeli majore la această ținută. ”, a comentat Iulia Albu despre prima rochie de mireasă.

Fashionista n-a lăsat să-i scape nici cea de-a doua ținută purtată de Brigitte la nunta cu Florin Pastramă. ”A avea un corp frumos înseamnă că-ți vine bine foarte multe lucruri. Firește că rochia nu este urâtă. Dar asortarea cu aceste accesorii pe care le poartă pe cap fac parte din această cultură romanes, pe care ea a înțeles s-o respecte. Nu ne deranjează, sub nicio formă. Este OK!”, a mai comentat Iulia Albu.

Cât despre outfitul romanes purtat de Brigitte spre sfârșitul petrecerii, Iulia Albu a avut numai comentarii pozitive. ”Aș fi apreciat să poarte o salbă la gât. Asta mi s-ar fi părut foarte potrivit. Și să știi că istoria salbei e foarte interesantă. (…) Deci da, este o ținută foarte potrivită. Mi-a plăcut că n-a purtat pantofi. Nu mi-a plăcut că acei bănuți nu erau din aur. Aș fi preferat să aibă o salbă la gât, nu acei bănuți, care sunt asociați cu dansurile orientale”.