Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte și Florin Pastramă vor să se mute în Dubai. Vila de lux în care-și doresc să stea

Brigitte și Florin Pastramă vor să se mute în Dubai. Vila de lux în care-și doresc să stea

Brigitte si Florin Pastrama vor sa se mute în Dubai

Brigitte și Florin Pastramă au planuri mari de viitori. Cei doi soți vor să se mute în Dubai și deja știu cum va arăta casa visurilor lor. Este vorba despre o vilă de lux de mii de euro.

Brigitte și Florin Pastramă vor să se mute în Dubai. Vila de lux în care-și doresc să stea

Brigitte și Florin Pastramă plănuiesc să se mute în Dubai. Cei doi soți se află, deja, într-o vacanță pe tărămul arăbesc și se gândesc la vila de lux unde vor putea locui, informează Spynews. Pentru a-și putea achiziționa locuința dorită, Brigitte Pastramă spune că este nevoită să-și vândă apartamentul din zona de nord a Capitalei.

”Ne gândim la investiția noatră și ne dorim să achiziționăm o casă cu trei camere. Vreau casă în Dubai că vreau să-mi petrec jumătate din timp acolo, că aici e criză, ăsta e visul meu. Dacă vând apartamentul de pe Nordului, vreau să investesc într-un spațiu din Dubai, e mai profitabil. Trebuie să dăm un avans de cam 180.000 de euro, cam mult, dar este dorința mea”, a spus Brigiite Pastramă la Antena Stars.

Brigitte Pastramă a postat pe Instagram și o fotografie cu casa visurilor ei. ”Casa visurilor mele. Doamne ajută-ne„, a scris Brigitte în dreptul fotografiei.

casa din dubai, imagine postata de brigitte

De curând, Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Ea a vrut să facă momentul unul memorabil, printr-o călătorie în Dubai.

„Am venit în Dubai pentru că pe 7 februarie a fost ziua mea și am călătorit… am făcut 44 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să fie bine”, a mai precizat bruneta pe Instagram.

Brigitte Pastramă și-a operat, iar, buzele

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte Pastramă și-a modificat, din nou buzele, după ce în trecut a avut probleme cu ele. Ea este foarte mulțumită de rezultat. Îmi iubesc buzele! Fără filtru”, a menționat Brigitte pe Instagram.

Brigitte înainte și după operația estetică.

În anul 2003, Brigitte Pastramă și-a operat pentru prima oară buzele, deoarece a vrut să le aibă ca ale Angelinei Jolie. Apoi, au mai urmat alte două operații. După ce și-a operat de tre ori buzele, și-a injectat o substanță care a adus-o pe patul de spital, deoarece întreaga față i se umflase. La acea vreme, subiectul a fost unul intens dezbătut în presă.

Image result for brigitte pastrama buze problemem

”In 2003 mi-am marit buzele. Eram obsedata de buzele Angelinei Jolie, chiar daca si ale mele aratau foarte bine. Ma duceam cu pozele ei la medic. Dupa trei operatii, am avut ghinionul sa imi injectez o solutie permanenta. A fost retrasa de pe piata peste vreo doi ani, pentru ca era periculoasa. Picaturile astea au inceput sa migreze prin fata, pe la nari si peste tot. Nimeni nu mi-a zis ca buzele mele arata urat. Am platit mult sufleteste. Nu eram bucuroasa cand se facea misto de mine. Mi se spunea rata, botoasa, in toate felurile. 2-3 medici m-au palpat. Era foarte greu sa mi le scoata. Erau capsulate. La operatie, am avut pleoapele cusute ca sa nu mi se umfle ochii, pentru ca interventia a avut loc pe sub piele. Operatia a fost complexa si cu multe taieturi. Mi-am facut o repozitionare musculara si mi-am scos tot ce am avut artificial in fata. Fiecare muschi a fost repozitionat”, a dezvăluit Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă este căsătorită din 2019 cu Florin Pastramă. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul emisiunii Ferma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: