Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă, pusă la zid de fostul iubit, Cornel Oană: ”Nu am învățat ceva de la ea”

Brigitte Pastramă, pusă la zid de fostul iubit, Cornel Oană: ”Nu am învățat ceva de la ea”

Brigitte Pastramă pare că traversează o perioadă tensionantă din viața ei. La scurt timp după ce l-a părăsit pe soțul ei, Florin, vedeta se află în plin scandal și cu fostul iubit Cornel Oană.

Brigitte Pastramă, pusă la zid de fostul iubit, Cornel Oană: ”Nu am învățat ceva de la ea”

Brigitte Pastramă, despărțită temporar de Florin Pastramă, este în plin scandal cu fostul ei iubit, Cornel Oană. Bărbatul spune că nu a învățat nimic din relația pe care a avut-o cu aceasta și neagă că l-ar fi ajutat financiar. De altfel, acesta a afirmat că Brigitte a ajuns ”la circ” cu toți partenerii ei.

„Nu am învățat ceva de la ea. Aveam idei opuse. Eu nu am fost angajatul ei, se contrazice singură, există acte, dovezi. Nu știu dacă m-a urât, nu am mai vorbit cu ea de atunci. (…) Dantura mea s-a finalizat după ce s-a încheiat relația mea cu doamna respectivă. Ea deja era căsătorită la acel moment. A avut un aport, pentru că m-a ajutat cu un contract de imagine cu acea clinică, dar financiar nu m-a ajutat, mai ales că aveam banii la comun. (…) Am trecut și eu la penticostali, dar nu pentru ea sau ca să mă căsătoresc cu ea. Așa am simțit. (…) Am suferit primele luni, dar după m-am vindecat. Eu din relație am ieșit fără bani. Îmi pare rău că s-a ajuns iar la circ, cum s-a ajuns cu toți foștii ei, speram să fie fericită”, a declarat Cornel Oană la Xtra Night Show.

Cum îi răspunde Brigitte lui Cornel Oană

Văzând cum este atacată, Brigitte și-a luat apărarea. Îl acuză pe Cornel Oană că i-a fost infidel, pe parcursul celor două luni de relație. De asemenea, consideră că Florin Pastramă este bărbatul de care a avut nevoie toată viață.

”După ce a văzut că sunt singură și depind de el, a început să inventeze tot fleul de chestii. Într-o zi am fost flancată de o femeie, Simona, fosta iubită a lui Cornel. A venit să mi spună că mă înșela cu ea. Ne-am certat într-o zi că am scos dopul la cadă când el încă era înăuntru. Apoi el a plecat de acasă. Timp de două luni cât am stat împreună ne certam aproape zilnic. Dumnezeu mi-e martor că alte probleme nu aveam, dar nu am acceptat că am fost înșelată. După despărțire nu am mai avut nici un fel de relație cu el. (…) Dacă nu îl cunoșteam pe Florin, cu siguranță aș fi început o relație cu altcineva. Mie îmi pare rău că a suferit, dar mă bucur că acum este fericit, și să nu îi pară rău de mine, că sunt foarte bine. Sunt cu Florin, îl iubesc foarte mult pe omul ăsta și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale”, a comentat și Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă și Cornel Oană au avut o relație imediat după ce bruneta a pus capăt căsnicie cu tenismenul Ilie Năstase. După ce s-a despărțit de Cornel Oană, Brigitte l-a cunoscut pe Florin cu care acum este din nou certată. Zilele trecute, și-a făcut bagajul și l-a lăsat singur, acasă. Cei doi s-ar fi certat deoarece Florin ar minți-o pe Brigitte că are moștenire case și bani.

„Nu i-am cerut absolut nimic. Nu i-am cerut nimic niciodată și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor. Eu chiar am fost alături de ei tot timpul.De asta nici nu mai vreau să mă duc acolo. Eu chiar nu am crezut că își va face bagajele și va pleca. A mai plecat, dar s-a întors peste o zi, două. De data asta a luat-o foarte în serios.El nu poate să-mi ofere absolut nimic, îmi mai face și probleme. S-a întâmplat și anul trecut ceva asemănător când ei (n.r.: familia lui) au vândut o casă. El toată ziua zice că are moștenire, dar nu mi-a adus niciodată un cadou”, s-a plâns Brigitte Pastramă în fața camerelor de luat vederi.

Brigitte și Florin Pastramă, Discuții Aprinse Din Cauza Banilor. „Mi S-au Luat 72.000 De Euro Din Cont” | Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: