Redactia.ro
Home » Monden » Ce notă a luat la BAC fiul Ancăi Serea. Bucurie mare în familie

Ce notă a luat la BAC fiul Ancăi Serea. Bucurie mare în familie

Fiul Ancăi Serea și a lui Adi Sînă este unul dintre elevii care anul acesta au terminat clasa a XII-a și au susținut bacalaureatul. Anca Serea este mândră de fiul ei, David. Tănărul ar fi obținut note mari la examenul maturității.

Ce notă a luat la BAC fiul Ancăi Serea. Bucurie mare în familie

Bucurie mare în familia Serea! David, fiul cel mare, a luat note mari la BAC. Mama acestuia, Anca Serea a dezvăluit că David a obținut media totală 9,60. Prezentatoarea radiază de fericire și este cuprinsă de emoții.

„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac ! Te iubesc , David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândra mama de tânăr baiat admis cu nota 9:60 la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa.🙏. Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza . Îți voi fi mereu alături ( știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și sa te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David ❤️! @davidserea #proudofyou”, a scris Anca, pe pagina ei de Instagram, scrie Cancan.

După cum spune chiar mama lui, David va studia în străinătate Filozofie, la Universitatea Leiden. Unitatea de învățământ se află printre cele mai bune din Europa.

Familia Serea nu a achitat taxele de școlarizare a copiilor

Pe lângă fericire, familia Serea are și probleme financiare. Are datorii la școlile private unde învață copii și s-a ales cu dare în judecată din partea acestora. Anca Serea și Adi Sînă trebuie să plătească pentru doi dintre copii, 5.700 de euro.

”Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BEJ…, la cererea creditorului SCOALA PRIMARA S…, împotriva debitorului SINA LOUIS ANCUTA. Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului SINA LOUIS ANCUTA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 5.778,59 Eur, debit și penalități, 200,00 lei, cheltuieli de judecată reprezentând debit şi accesorii, debit ce se va actualiza, la care se adaugă cheltuieli de executare in temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentința civilă nr. …/07.10.2020, pronuntata in dosarul nr. …/4/2020. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac” – sună decizia Judecătoriei Cornetu luată recent, la solicitarea școlii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: