Redactia.ro
Home » Monden » Ce note a luat Andreea Bostanica la BAC. Ce declarații uluitoare a putut să facă „Regina TikTok”

Ce note a luat Andreea Bostanica la BAC. Ce declarații uluitoare a putut să facă „Regina TikTok”

Ce note a luat Andreea Bostanica la BAC. Ce declarații uluitoare a putut să facă „Regina TikTok”

Iată ce note a luat Andreea Bostănica la BAC, de fapt, și ce declarații a făcut în acest sens. Andreea Bostanica este una dintre cele mai populare vedete de pe TikTok, cu peste 5.3 milioane de oameni care o admiră. Tânăra se bucură și de succes financiar, succes pe care nu îl vede strâns legat de notele luate la examene.

Ce note a luat Andreea Bostanica la Bacalaureat 2023

S-a spus că Andreea Bostanica ar fi luat 4 la unul dintre examenele de Bac, însă din declarațiile ei, pare să reiasă altceva. Ba mai mult, cea supranumită „Regina TikTok”, în România, a spus că în cazul în care chiar nu susținea proba, viața ei nu s-ar fi schimbat prea mult. Tot un trai luxos ar fi dus.

„Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat, viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc. Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri”, a spus aceasta.

Tânăra a dat de înțeles că succesul ei nu are legătură cu notele de la școală.

„Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. M-am mutat în București și la fel. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat!”, a spus, printre altele, Andreea Bostanica, în cadrul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Foarte mulți oameni au reacționat în urma acestei postări, pentru că sunt unii care nu îi dau dreptate și susțin că atitudinea ei ar putea influența negativ copiii și adolescenții care o admiră în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: