Redactia.ro
Home » Știri » Ce note au obținut William, Kate, Harry şi Meghan la Bacalaureat. Cine a obținut 10

Ce note au obținut William, Kate, Harry şi Meghan la Bacalaureat. Cine a obținut 10

Familia Regală este un subiect întotdeauna în tendințe. Mulți au diverse curiozități despre membrii Casei Regale, mai ales despre cei mai tineri, care sunt și cel mai mult mediatizați. Este vorba despre Prinţii William şi Harry, Kate Middleton şi Meghan Markle. Ai fost curios vreodată ce note aveau cei patru în perioada liceului? Noi avem informațiile. Iată mediile de Bacalaureat ale capetelor regale.

Ce note au obținut William, Kate, Harry şi Meghan la Bacalaureat

În ceea ce îi privește pe elevii britanici, Bacalaureatul de la noi are un echivalent aproximativ în examenele Advanced Level, prescurtate A-Levels, care se susţin între 16 şi 18 ani. Examenele se dau după studierea intensivă pe parcursul a doi ani a 3-4 materii la alegerea elevilor.

Prințul William

Prințul William a fost educat la școli independente și a urmat cunoscutul Eton College în 1995. Până în 2000, a obținut rezultate destul de amestecate la nivelul A cu un A în geografie, un B în artă și un C în biologie. În anul următor, William a continuat să studieze Istoria artei la Universitatea St Andrews din Scoția și apoi a schimbat cursul în geografie. A obținut onoruri în clasa a doua superioară în 2005.

Prințul Harry

Deși prințul Harry nu va mai folosi titlul de „înălțime regală”, el este încă oficial un prinț, deoarece este al șaselea în linie la tron. Puțin mai puțin academic decât fratele său mai mare, Harry a obținut două treceri cu un B în artă și un D în geografie în 2003. La anunț, tatăl său a spus într-o declarație pe site-ul regal: „Sunt foarte mândru de Harry. El a muncit din greu pentru aceste examene și sunt foarte mulțumit de rezultatele de astăzi„. În mod similar cu fratele său, a studiat la colegiul Eton, dar a decis să urmeze o universitate. Ducele de Sussex a excelat în sport și a urmat în schimb o carieră de succes în armată, potrivit manchestereveningnews.co.uk. Înainte de aceasta, Harry și-a asumat un an decalat în care a călătorit prin țară în Australia, Africa și Argentina.

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a fost înscrisă la un internat independent din Wiltshire. A obținut note de nivel A mai mari decât prințul William, cu A în matematică și artă și un B în engleză. Cu toate acestea, ea nu a plecat direct la universitate, deoarece Kate și-a luat și un an pauză pentru călătorie. În 2003 a urmat cursurile Universității St Andrews și a absolvit în același an cu viitorul ei soț de la acea vreme, cu 2: 1 în Istoria artei.

Meghan Markle

Meghan fiind americană, ea nu a luat niciun nivel A din cauza diferenței în sistemul de învățământ. Ducesa de Sussex a crescut la Hollywood și a fost educată privat, unde a studiat apoi învățământul secundar la liceul Immaculate Heart. A cântat în mai multe producții de teatru la școală înainte de a obține o diplomă de licență în 2003. Meghan a studiat teatru și studii internaționale la Școala de Comunicare a Universității Northwestern. Cu toate că notele ei de la sfârşitul liceului n-au fost făcute publice, există informaţii cum că ducesa ar fi fost o elevă de nota 10 sau calificativul A.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: