Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume a ales Cabral pentru fiul său. Andreea Ibacka nici nu vrea să audă de această variantă

Ce nume a ales Cabral pentru fiul său. Andreea Ibacka nici nu vrea să audă de această variantă

GALERIE FOTO (2) Ce nume a ales Cabral pentru fiul său.

Ce nume a ales Cabral pentru fiul său. Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel în urmă cu câteva zile, iar Cabral este în culmea fericirii. Cei doi mai au o fetiță, Namiko, emoționantă că acum are un frățior. Recent, prezentatorul tv le-a spus fanilor la ce nume s-a gândit pentru bebelușul lui, dar Andreea nici nu a vrut să audă. Cum îl va chema pe fiul lui Cabral?

Ce nume a ales Cabral pentru fiul său. Andreea Ibacka nici nu vrea să audă de această variantă

Ce nume a ales Cabral pentru fiul său. Soția lui Cabral, Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Prezentatorul tv este extrem de fericit de când a devenit tată de băiat. Cei doi mai au împreună o fetiță, Namiko, iar Cabral mai are o fiică din prima căsnicie. Recent, Cabral a povestit o situație despre alegerea prenumelui celui mic. În stilul său umoristic, Cabral a mărturisit că s-a gândit ca pe fiul ei să-l cheme Ragnar, fiind inspirat de un personak din serialul Vikings. Propunerea și mai amuzantă a fost când micuța Namiko a venit cu ideea ca pe fratele ei să-l cheme „Leagăn”.

Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: – Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

Întreaga discuție a fost sub formă de glumă, iar internauții s-au amuzat copios pe baza întâmplării. Momentan, Cabral și Andreea nu au spus ce nume au ales pentru fiul lor, dar cu siguranță o vor face în momentul când vor ajunge la un acord. Fanii au reacționat la postarea moderatorului tv și i-au sugerat să se gândească mai bine înainte să aleagă numele copilului.

Andreea Ibacka,prima declarație după ce a născut

Andreea Ibacka este o mămică puternică și curajoasă. Actrița a mers la spital după ce a intrat în travaliu, iar după ce a născut a rămas singură în spital, pentru că soțul ei nu a avut voie să îi viziteze. Soția lui Cabral a declarat a doua zi după ce a născut că a avut parte de o naștere ușoară și se simte foarte bine. „Nici nu știu cum să încep. Am fost copleșită de foarte multe mesaje și gânduri cât se poate de sincere și pure, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Da, am născut. Cabral, eu nu mai sunt grasă, dar nu știu despre tine. Lăsând gluma la o parte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam și m-a adus soțul. Sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta, dar suntem foarte bine. Suntem mega fericiți și suntem niște norocoși”, a declarat Andreea Ibacka de pe patul de spital.

Andreea dupa ce a nascut

Actrița a născut la un spital privat din București, fiind foarte fericită că acum are și un băiețel. Vineri, Andreea și fiul ei au ajuns acasă, iar Namiko și Cabral au fost emoționați să-l cunoască pe cel mic. „Este un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă doarme, e liniștit. Foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm. A luat nota 10, premiant. În rest nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: