Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume a ales Ileana Sterp pentru fiul ei. Are o semnificație aparte

Ce nume a ales Ileana Sterp pentru fiul ei. Are o semnificație aparte

ileana sterp bebelus

Ileana Sterp este în culmea fericirii, după ce în data de 22 aprilie a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Sora celebrului Culiță Sterp a ales un nume cu totul special pentru cel de-al doilea copil al cuplului.

Ce nume a ales Ileana Sterp pentru fiul ei

Ileana Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde are mulți urmăritori, cărora le împărtășește sincer și deschis totul. Recent, ea a dezvăluit numele și greutatea fiului său nou-născut, iar astfel a demonstrat din nou că îi place să împărtășească momentele importante din viața sa cu fanii săi. Ileana Sterp a ales să nască pe cale naturală, fiindu-i frică să apeleze la varianta cezarianei.

„Dragostea mea, Aloman Damir. A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600gr, cam mare aș spune. Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot muta munții din loc!”, a scris Ileana Sterp pe contul personal de Instagram. Ileana nu a dorit să afle înainte de a naște dacă bebelușul va fi băiat sau fetiță, iar emoțiile și misterul au fost la cote intense până îl clipa în care și-a ținut copilul în brațe.

Damir are origini diferite și semnificații diverse în funcție de limba și cultura din care provine. În arabă, numele înseamnă corect” și inteligent”, iar în turcă are o traducere ca fermă”. În limba slavă, numele înseamnă calm” și pașnic”. De asemenea, în epoca sovietică, acest nume a fost folosit ca o abreviere a sloganului Dă-ne o revoluție mondială!”.

Cu ce se ocupă Daniel Aloman, soțul Ileanei Sterp

Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp, gestionează o afacere familială profitabilă ce-i aduce venituri semnificative. El deține și conduce o vilă turistică în Sebeș, în care familia a investit considerabil. Ileana și familia sa au locuit în acea vilă pentru o anumită perioadă de timp.

În anul 2019, Daniel Aloman și Ileana Sterp s-au căsătorit, dar câteva luni mai târziu, tatăl lui Daniel, numit Dumitru, a încetat din viață. Mama sa se numește Rusalina, iar sora lui se numește Daniela. Daniel, la fel ca tatăl său, are profesia de dulgher și obține venituri semnificative din această activitate, datorită numărului mare de comenzi pe care le primește de la pensiuni și clienți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: