Redactia.ro
Home » Monden » Ce nume va purta băiețelul Gabrielei și al lui Dani Oțil? ”E din patru litere”

Ce nume va purta băiețelul Gabrielei și al lui Dani Oțil? ”E din patru litere”

Ce numa va purta băiețelul Gabrielei și al lui Dani Oțil? ”E din patru litere”

Gabriela și Dani Oțil sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume micuțul lor. Prezentatorul de la Antena 1 a fost întrebat astăzi în emisiune de către colegii lui ce nume i-a pus fiului său.

Ce nume va purta băiețelul Gabrielei și al lui Dani Oțil? ”E din patru litere”

Băiețelul Gabrielei și al lui Dani Oțil este perfect sănătos, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure pe celebrii lui părinți. Acum, următorul pas este să aleagă cum îl va chema pe acesta. Deși a fost întrebat de colegii lui de la matinal, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” nu a vrut să anunțe încă numele, menționând doar că primul nume, cel ales de el, e din patru litere.

De asemenea, Dani a spus că el nu și-a dorit că fiul lui să aibă două prenume, însă mama copilului a luat această decizie. După ce a mărturisit că fiul lui are un nume din patru litere, colegii lui de platou au început să facă diverse presupuneri. Răzvan a spus: „Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?”

Dani Oțil nu a răspuns, dar a zâmbit. Mai apoi, ceilalți au menționat nume ale colegilor de la televiziunea concurentă, Pro Tv, precum: Busu, Neti, Lora, Cove. Fapt ce a stârnit hohote de râs în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil este un tată extraordinar, iar acest lucru au observat și prietenii lui virtuali. Aceasta a povestit cum a fost prima noapte alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu, și de bebeluș. ”Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de ț**ă, s-a pleoșcăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, este mesajul postat de Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au poreclit copilul ”Cârcel”

Pentru moment, bebelușul are numele de ”Cârcel, pentru că de-a lungul sarcinii, blondina s-a confruntat cu astfel de situații. Multă lume este curioasă ce nume vor alege soții Oțil pentru copilul lor. Ei bine, aceștia încă nu sunt hotărâți. Potrivit moderatorului tv, se confruntă cu această problemă pentru că prietenii și apropiații, au pus deja cam toate numele dorite de ei.

 ”Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ”Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ”Cârcel”. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în emisiunea matinală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: