Redactia.ro
Home » Știri » Ce o să se întâmple cu șoferul fugar din București. „Veți avea o surpriză majoră”, spune Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere. În acest caz, polițiștii puteau să folosească „armamentul din dotare”

Ce o să se întâmple cu șoferul fugar din București. „Veți avea o surpriză majoră”, spune Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere. În acest caz, polițiștii puteau să folosească „armamentul din dotare”

Cazul șoferului fugar din București. „Pot să folosească armamentul din dotare”, spune Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere

Ce o să se întâmple cu șoferul fugar din București. „Veţi avea o surpriză majoră”, susține Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, care a mai spus că „polițiștii pot să folosească armamentul din dotare” în anumite situații, cum a fost și situația de aseară, cu șoferul care a scăpat de sub nasul polițiștilor și al jandarmilor. Iată declarația acestuia, în contextul în care multă lume se întreabă de ce polițiștii și jandarmii care au intervenit nu au acționat mai ferm ca să îl încătușeze pe șoferul fugar.

Cazul șoferului fugar din București. Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere: „Pot să folosească armamentul din dotare”

Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, susține că poliţiştii care au intervenit în cazul şoferului fugar din Bucureşti ar fi trebuit să folosească armamentul din dotare, conform Antena 3 CNN.

„Aici sunt două aspecte. În primul rând, nu sunt dotaţi potrivit legii (n. r. poliţiştii). Legea circulaţiei spune că trebuie să fie dotaţi cu dispozitive cu cuie pe care le pot folosi în situaţii de acest gen. În al doilea rând, pot să folosească armamentul din dotare în momentul în care, mai mult decât atât, a lovit nişte maşini care erau parcate sau în trafic. Să facem o paralelă scurtă. În America ce s-ar fi întâmplat? Ori îi spărgea geamul, ori îl împuşca”, a explicat Lucian Diniță, în direct într-o intervenție la postul TV mai sus menționat.

Ce o să se întâmple cu șoferul fugar din București. Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere: „Veți avea o surpriză majoră”

„Şi dacă era o distanţă foarte mică, era clar că era o infracţiune. Numai că aici mai intervine ceva. La testul antidrog a ieşit zero. L-au dus la probe biologice pentru că oricum ce înseamnă drog rămâne în organism şase luni. Este foarte clar. Dar la momentul respectiv nu era, iar pentru avocaţii este oxigen. Nu a fost depistat cu nimic. Nici alcool, nici droguri”, a mai spus acesta.

„După părerea mea, să îl caute pentru ce? Sau să îl aresteze pentru ce? Că până la urmă, ce a făcut? A lovit nişte maşini. Nu a oprit. Astea sunt contravenţii, nu sunt infracţiuni. Veţi avea o surpriză majoră”, a mai precizat fostul şef al Poliţiei Rutiere.

Cazul șoferului fugar din București. „Pot să folosească armamentul din dotare”, spune Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere
Foto: Agerpres / Imagini amator (colaj Antena 3 CNN)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: