Redactia.ro
Home » Știri » Ce obiect să nu lași niciodată noaptea pe masa din bucătărie. Aduce și ghinion, și sărăcie

Ce obiect să nu lași niciodată noaptea pe masa din bucătărie. Aduce și ghinion, și sărăcie

Ce obiect să nu lași niciodată noaptea pe masa din bucătărie. Aduce și ghinion, și sărăcie

Ce obiect să nu lași niciodată noaptea pe masa din bucătărie și asta pentru că aduce și ghinion, și sărăcie. Iată despre ce este vorba și cum ai putea să schimbi asta de aici înainte.

Ce obiect să nu lași niciodată noaptea pe masa din bucătărie. Aduce și ghinion, și sărăcie

Anumite obiecte din casa noastră pot atrage ghinionul asupra noastră și a familiei, depinde foarte mult de locul unde le ținem. Spre exemplu, în dormitor, locul unde ne odihnim și ne relaxăm după o zi grea, nu trebuie să ținem anumite lucruri. În Feng Shui, se spune că unul dintre aceste obiecte care poate aduce necazuri și probleme în dormitor este o fotografie sau un tablou care reprezintă o persoană sau un loc care ne provoacă amintiri neplăcute sau triste. În loc să ne ajute să ne relaxăm și să ne simțim în siguranță în dormitor, aceste obiecte pot atrage energii negative și ne pot face să ne simțim anxioși sau deprimați.

Pe acest principiu, Lidia Fecioru susține că există un obiect destul de banal care nu ar trebui ținut în bucătărie peste noapte pe masă. Cuțitul este obiectul pe care nu trebuie să-l lași niciodată noaptea pe masa din bucătărie.

Totodată, trebuie să mai ții minte un lucru. Oglinda spartă este considerată că atrage energii negative în casă și este recomandat să o arunci imediat. Găurile din pereți nu numai că sunt inestetice, însă acestea atrag și ghinionul, dar și sărăcia. Totodată, suprafețele înțepătoare ale cactușilor sau ale altor plante la fel de țepoase, cum ar fi agavele, pot aduce tensiune în casă și în relațiile tale. Singura excepție sunt trandafirii, ale căror tulpini spinoase se pare că nu sunt suficiente pentru a păta energia pozitivă a florilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: