Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce obiecte este strict interzis să iei din camera de hotel. De ce nu trebuie să pleci cu un mic „suvenir”

Ce obiecte este strict interzis să iei din camera de hotel. De ce nu trebuie să pleci cu un mic „suvenir”

O vacanță perfectă înseamnă, în mare parte, și o cazare confortabilă. Hotelurile se străduiesc să ofere condiții excelente, menite să transforme șederea turiștilor într-o experiență de neuitat. Cu toate acestea, camerele de hotel devin adesea o tentație pentru mulți turiști care obișnuiesc să plece cu mici ”suveniruri” din astfel de locații.

În acest articol, vom discuta despre obiectele pe care nu ar trebui să le iei niciodată dintr-o cameră de hotel și despre consecințele pe care le poți întâmpina dacă nu respecți aceste reguli.

Ce obiecte nu trebuie luate niciodată din camera unui hotel

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că un hotel scump înseamnă condiții excelente de cazare. De cele mai multe ori, toate unitățile de cazare pun la dispoziția turiștilor diverse obiecte menite să le facă șederea mult mai confortabilă. Aproape că a devenit un obicei ca la finalul vacanței, fiecare persoană să plece acasă măcar cu un obiect din camera de hotel. Ei bine, managerul unui hotel de lux a precizat pentru Daily Mail care sunt obiectele care nu ar trebui niciodată ”furate” din camera de hotel.

Potrivit lui Simon Steele, niciodată nu trebuie să iei din camera de hotel prosoapele și halatele. Managerul de hotel a declarat că aceste obiecte sunt menite să reprezinte amprenta hotelului și să facă șederea turiștilor mult mai plăcută. Halatele din hotelul pe care îl administrează sunt special brodate cu inițialele hotelului. Aceste articole sunt considerate parte integrantă a experienței hoteliere și sunt destinate exclusiv uzului pe durata șederii tale. Dacă îți dorești să îți amintești de experiența de la hotel, acestea pot fi achiziționate. Halatele și prosoapele sunt adesea puse la vânzare chiar în incinta hotelului.

Un alt set de obiecte pe care nu ar trebui niciodată să le iei acasă sunt aparatele electronice. Majoritatea camerelor de hotel sunt dotate cu fiare de călcat și uscătoare de păr, iar unele unități oferă chiar și aparate de cafea sau diverse aparate de coafat. Oricât de mare ar fi tentația, aceste aparate nu sunt destinate a fi luate acasă. Ele fac parte din dotările standard ale camerei și sunt menite să fie utilizate doar pe durata șederii tale. Sustragerea acestor obiecte poate avea consecințe legale și poate duce la taxe suplimentare pe factura de hotel.

Oricât de frumoase ar fi ornamentele din camerele de hotel, trebuie să reziști tentației de a le lua acasă. Aceste obiecte fac parte din identitatea și imaginea de ansamblu a hotelului. Fie că este vorba despre vaze, tablouri sau alte piese de decor, acestea sunt proprietatea hotelului și sunt destinate să rămână acolo pentru a contribui la atmosfera și designul unic al fiecărei camere. Înlocuirea lor poate fi costisitoare pentru hotel și, de asemenea, poate atrage sancțiuni pentru tine ca turist.

Obiectele pe care le poți lua din camera de hotel fără să încalci vreo regulă

Pe de altă parte, există și obiecte cu care poți pleca acasă fără nicio problemă. Primele pe listă sunt produsele de igienă personală. Multe hoteluri oferă o gamă largă de produse mini, cum ar fi șampoane, balsamuri, săpunuri și loțiuni. Simon Steele chiar încurajează oaspeții să plece cu aceste produse pentru a se bucura de experiența de hotel chiar și atunci când ajung acasă. Aceste articole sunt oferite gratuit pentru confortul tău și sunt concepute pentru a fi utilizate în timpul și după șederea ta.

De asemenea, poți pleca de la hotel și cu papucii de unică folosință. Acești papuci sunt puși la dispoziție pentru a oferi un plus de confort pe durata șederii și sunt adesea personalizați cu logo-ul hotelului. Spre deosebire de halate și prosoape, acești papuci sunt considerați articole de unică folosință și pot fi luați acasă fără probleme. De fapt, multe hoteluri se așteaptă ca oaspeții să plece cu ei, oferindu-le astfel un mic suvenir al șederii.

Un alt set de obiecte pe care le poți lua fără griji sunt pixurile și carnețelele oferite de hotel. Acestea sunt adesea personalizate cu numele și logo-ul hotelului și sunt menite să fie luate acasă ca suveniruri. Aceste articole promoționale nu sunt doar un cadou drăguț pentru oaspeți, ci și o modalitate prin care hotelurile își fac reclamă. Astfel, te poți bucura de aceste mici suveniruri fără să te simți vinovat.

Majoritatea hotelurilor oferă și mici pliculețe de ceai, cafea, zahăr și alte condimente pentru confortul oaspeților. Aceste articole sunt puse la dispoziție pentru a fi consumate pe durata șederii, dar nu este nicio problemă dacă le iei acasă. Sunt considerate parte a serviciilor oferite și nu vor fi refolosite după plecarea ta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: