Redactia.ro
Home » Monden » Ce operații estetice și-a făcut Madonna? Totul despre transformarea vedetei și speculațiile privind chirurgia plastică

Ce operații estetice și-a făcut Madonna? Totul despre transformarea vedetei și speculațiile privind chirurgia plastică

Madonna a împlinit 63 de ani

Luna aceasta, Madonna, care are 63 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor pentru un prim-plan înfricoșător pe care l-a postat pe TikTok. Fanii au crezut că este vorba de o operație de botox foarte proastă și este posibil să fi fost chiar un filtru.

Ea a spus: „Nu m-am născut cu corpul lui Gisele Bundchen”, dar face antrenamente pe intervale, yoga Ashtanga și mănâncă o dietă macrobiotică pentru a se menține în formă.

Evident, a avut parte de mai mult de câteva tratamente faciale și un pic de toxine. Este foarte probabil ca ea să fi suferit o intervenție chirurgicală majoră și să fi folosit și un filtru.

A suferit Madonna intervenții de chirurgie plastică?

Îmbătrânirea frumoasă a Madonnei i-a făcut pe oameni să fie sceptici cu privire la chirurgia plastică, în ciuda faptului că ea nu a mărturisit niciodată că a suferit vreo operație chirurgicală.

Și nu este o surpriză! Pentru a afla dacă tinerețea veșnică este un dar al divelor universale, va trebui să așteptăm până când J-Lo și Shakira vor împlini 63 de ani 

În afară de glume, nu avem cum să știm cât din înfățișarea Madonnei se datorează chirurgiei estetice și cât se datorează filtrelor Instagram. Cu toate acestea, ambele sunt incluse în formulă.

Regina pop este cunoscută pentru faptul că manipulează meticulos fiecare parte a imaginii sale.

Practicianul de cosmetică Glowday și editorialistul revistei Closer Magazine, Amar Suchde, de la AMS Aesthetics, crede că a recurs la câteva intervenții:

„Aș spune că Madonna a avut cu siguranță câteva stimulente pentru îmbunătățirea calității pielii, ceva de genul Profhilo sau poate tratamente cu laser. Cu siguranță a avut grijă de pielea ei, ceea ce o face să pară mai tânără. Aceste tratamente pentru piele evită aspectul de piele creponată pe care oamenii tind să îl aibă, atunci când pierd colagen și elastină pe față, pe măsură ce îmbătrânesc. Madonna a avut întotdeauna o formă frumoasă a ochilor, dar este posibil să fi făcut un fel de tratament cu fire, urmând tendința ochilor de vulpe, deoarece sunt mai ridicați. Dar ar putea fi vorba doar de Botox injectat pentru a ridica colțurile ochilor și pentru a da un aspect mai neted pe frunte.” a spus Amar.

„Potențial, a fost injectat filler în regiunea obrajilor pentru a-i da acea concavitate și acea mărire pe care o vedem. Fața ei a căpătat o formă mai tinerească de „triunghi cu susul în jos”, opusă formei tipice de triunghi pe care începem să o vedem de obicei când ajungem la 40 de ani. Bărbia ascuțită și pomeții înalți sugerează o umplere în bărbie, pentru a restrânge această zonă și pentru a da acel aspect de pomeți mai înalți, care apoi se îngustează în partea inferioară a feței. De asemenea, este posibil să i se fi făcut filler în buze pentru a-și echilibra trăsăturile faciale”, a concluzionat acesta. 

Cine este Madonna?

Numele real al Madonnei este Madonna Louise Ciccone. S-a născut pe 16 august 1958, în Bay City, Michigan, SUA. este o cântăreață, textieră, actriță și femeie de afaceri americană. În anii 1980 și 1990, a fost foarte populară, ceea ce i-a oferit multă putere și control în industria de divertisment.

Madonna s-a născut într-o familie italo-americană bogată. La sfârșitul anilor 1970, a studiat coregrafie la Universitatea din Michigan și, de asemenea, la Alvin Ailey American Dance Theater din New York. Apoi s-a mutat la Paris pentru o scurtă perioadă de timp pentru a se alătura revistei disco a lui Patrick Hernandez.

Când s-a mutat înapoi în New York, a cântat cu câteva trupe rock înainte de a semna cu Sire Records. Primul ei mare hit, „Holiday”, a apărut în 1983. A fost un cântec de club de dans cu un sunet optimist, o producție ascuțită și o atracție imediată.

Pop-ul ritmat al Madonnei avea refrene antrenante, iar versurile ei vorbeau despre dragoste și relații. Acestea variau de la inocența dezinvoltă din „True Blue” (1986) la fanteziile erotice din „Justify My Love” (1990) și la practica spirituală din melodii ulterioare precum „Ray of Light” (1998). Unii oameni au spus că gama ei era limitată, dar vocea ei dulce și feminină se potrivea bine cu muzica pop.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: