Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Andreea Marin despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva. „Niciun om întreg la minte nu…”

Ce părere are Andreea Marin despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva. „Niciun om întreg la minte nu…”

GALERIE FOTO (4) Ce părere are Andreea Marin despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva.

Ce părere are Andreea Marin despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva. După ce s-a despărțit de Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva. Multă lume au asemănat-o pe artistă cu fosta soție a cântărețului, fiind de părere că acesta ar fi căutat o femeie care să semene cu Andreea Marin. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, „Zâna Zânelor” a vorbit despre acest lucru. Ce părere are despre asemânarea cu Lavinia Pîrva?

Ce părere are Andreea Marin despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva. „Niciun om întreg la minte nu…”

Ce părere are Andreea Marin despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar acum se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional cât și personal. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Marin a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții. Vedeta a vorbit și despre tatăl fiicei sale, Ștefan Bănică Jr. Andreea susține că lucrurile așa au trebuit să se întâmple. După ce s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva, în presă s-a scris mult despre asemănarea dintre Andreea Marin și noua parteneră a artistului. Fanii prezentatoarei tv scriau în comentarii că actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. încearcă să o copieze pe vedeta tv.

Andreea a spus că nu observă nicio asemănare între ea și Lavinia Pîrva. „Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie.”,a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, despre finalul căsniciei cu Ștefan Bânică Jr.

În cadrul aceleiași emisiuni, Andreea Marin a vorbit și despre despărțirea de Ștefan Bănică Jr, împreună cu care are o fetiță. Aceasta se declară împăcată cu finalul poveștii dintre ea și artist. „Este cât se poate de limpede și până la urmă este singurul adevăr important, că acesta este drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret. Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut. Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol.Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat.”, a mărturisit Andreea Marin.

Celebra moderatoare a emisiuni „Surprize, surprize” a fost căsătorită de trei ori și a avut mai multe relații cu bărbați celebri din România. În prezent, vedeta se află într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, iar cei doi se înțeleg de minune. „Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ, știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat.”, a mărturisit Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: