Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a vorbit despre accidentul care i-a ucis mama: ”O coastă i-a străpuns inima. M-am supărat pe Dumnezeu”

Andreea Marin a vorbit despre accidentul care i-a ucis mama: ”O coastă i-a străpuns inima. M-am supărat pe Dumnezeu”

Andreea Marin

Andreea Marin a povestit cu lacrimi în ochi un moment dificil din viața ei, mai exact moarte mamei sale. Prezentatoarea TV a rememorat ziua tragedie, spunând că a fost supărată pe Dumnezeu mult timp. 

Andreea Marin a vorbit despre accidentul care i-a ucis mama: ”O coastă i-a străpuns inima. M-am supărat pe Dumnezeu”

De-a lungul timpului a apărut pe micile ecrane și ne-a încântat cu modul unic de a prezentat emisiunile televizate. Puțini știu drama pe care Andreea Marin a ascuns-o sub zâmbet atâția ani. Când avea doar 9 ani, ”Zâna Surprizelor” și-a pierdut mama într-un mod foarte brutal. Aceasta a murit într-un accident de mașină.

Andreea Marin, împreună cu părinții și sora sa se întorceau de la mare. Într-un interviu mai vechi, vedeta a a povestit că părinții ei chiar erau pe gânduri dacă să se întoarcă acasă sau să mai stea la mare. Au ales să se întoarcă, numai că nu a mai ajuns toată familia acasă.

”Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit în Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Acum, Andreea Marin a povestit în emisiunea ”40 de întrebări, cu Denise Rifai”, cu lacrimi în ochi spunând că a fost supărată pe Dumnezeu, însă ulterior a putut să-l ierte.

”Cu Dumnezeu nu poți să te cerți. M-am supărat pe el pentru că nu l-am înțeles. Era imposibil, eram un copil și era imposibil să înțeleg de ce o mamă frumoasă ca a mea, la 36 de ani, trebuie să părăsească lumea aceasta într-un mod brutal și trebuie să se stingă în brațele copilului său de 9 ani. Nici azi nu am găsit răspunsul ăsta, însă, la ceva timp după aceea, vreo doi ani, am avut un alt moment greu și am spus, fără să-mi dau seama: „Doamne ajută!” Atunci mi-am dat seama că Dumnezeu nu m-a lăsat”, a mai spus ea.

Ce semne a primit Andreea Marin de la mama ei după moarte

Nu de puține ori, Andreea Marin a dezvăluit că mama ei i-a trimis multe semne de dincolo de moarte, susținând că nu încearcă să convingă pe nimeni că este sau nu așa, însă vorbește din experiența ei. Acum, în timpul emisiunii de la Kanald D, moderată de Denise Rifai, vedeta a povestit un moment în care mama ei i-a transmis un mesaj foarte important.

”Sunt foarte multe. Unul m-a marcat, atunci când fetița mea era mică, abia învăța să meargă. Ca mamă eram speriată. Locuiam într-o casă care avea scări și eram mereu speriată de scările acelea. Visam noaptea că fetița mea o să cadă pe acele scări. Nu am o explicație, era punctul meu sensibil.

Într-o noapte, am visat că fetița mea la un moment dat a dispărut de lângă mine, mi-am dat seama că a căzut și apoi, deodată, mama mi-a spus: Ia-o, stai liniștită. Cât sunt eu aici nu se poate întâmpla nimic. De atunci toate temerile mele au dispărut”, a mai spus Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: