Redactia.ro
Home » Monden » De unde a pornit războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Zâna” a povestit totul

De unde a pornit războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Zâna” a povestit totul

De unde a pornit războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Zâna” a povestit totul

Andreea Marin a spus adevărul despre războiul dintre ea și Mihaela Rădulescu. Cele două rivale s-au criticat cu fiecare ocazie, însă puțini sunt cei care știu de un a pornit cearta. 

De unde a pornit războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Zâna” a povestit totul

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, unde a răspuns sincer la toate întrebările. Printre aceste întrebări, inevitabil a apărut și aceea legată de rivala sa Mihaela Rădulescu. Cele două s-au certat de când s-au cunoscut, însă puțini sunt cei care știu de unde a început totul.

Cele două jurnaliste, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, au fost mereu comparate, pentru că amândouă au avut un punct comun: au fost căsătorite cu același bărbat. Cu fiecare ocazie, s-au criticat și și-au transmis mici înțepături, atunci când au fost întrebate public. Deși scandalul dintre ele a pornit înainte de acest episod, mulți au crezut că acesta este motivul principal al războiului. Andreea Marin a ținut să precizeze că nu există nicio legătură cu faptul că amândouă au fost căsătorite cu același bărbat.

”În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes.

Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine. Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin: ”Pentru mine este de neînțeles”

În urmă cu ceva timp, în presă, au apărut stenogramele din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, în care cei doi vorbesc despre Andreea Marin. La acea vreme cele două moderau emisiuni la Realitatea TV, televiziune condusă de fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

”SCHWARTZENBERG MIHAELA: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…”, se arată în stenogramele apărute în presă.

Andreea Marin a vorbit și despre aceste declarații ale rivalei sale Mihaela Rădulescu. ”Pentru mine este de neînțeles. Poate nu mi este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”, a răspuns Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: